Haberler

KARDEMİR ve Milli Eğitim genç nesilleri milli üretim ile yetiştirecek

Güncelleme:

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) uzun vadedeki ihtiyaçlarına eş güdümlü olarak, sanayi ve okul iş birliği çerçevesinde, genç nesillerin yetiştirilmesi amacı ile Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni protokol imzaladı.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) uzun vadedeki ihtiyaçlarına eş güdümlü olarak, sanayi ve okul iş birliği çerçevesinde, genç nesillerin yetiştirilmesi amacı ile Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni protokol imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamada, yetişmiş ve kalifiye insan gücünü etkin bir şekilde yöneterek üretimine devam eden fabrikanın, gelecek yıllara da insan kaynağı alanında yatırımlarını sürdürdüğü belirtildi.

Uygulamalı eğitim protokolüne göre, endüstriyel bakım-onarım meslek dallarında öğrencilerin haftanın 3 gününü KARDEMİR'de, 2 günü ise okullarında eğitim alarak geçirecekleri belirtilen açıklamada, "4 yıl süre ile uygulanacak olan projede, öğrencilerin sadece mesleki alandaki gelişimleri değil, sosyal hayatlarındaki kazanımları da göz önünde tutulacaktır. Tiyatro ve müzik gibi kültürel çalışmalarında içerisinde yer alacak olan öğrenciler, iş hayatını da yakından görecek ve profesyoneller ile çalışma fırsatına sahip olacaklardır. Mesleki ve teknik eğitimlerin de KARDEMİR uzman ve mühendisleri tarafından destekleneceği proje kapsamında, öğrencilerin sigortaları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanacak olup, şirketimiz de öğrencilere iş olanaklarından faydalanmalarını sağlayacaktır. Gelecek nesillerimizin mesleki ve sosyal alanda güçlü bireyler olmasının hedeflendiği projede, öğrencilerimiz şirketimizin Eğitim Müdürlüğü imkanlarından da faydalanacaktır. Bu doğrultuda İngilizce ve bilgisayar dersleri gibi eğitimlere ve yaşam bilgisi seminerlerine tabi tutulacaklardır. 2021 ilköğretim/ortaokul mezunu, yapılacak beceri testinde ve mülakatlarda başarılı olan öğrencilerimiz projeye kayıt olmakla birlikte, ileriki yıllarda KARDEMİR'de iş olanağına da sahip olabileceklerdir. Şirketimiz Genel Müdürü Necdet Utkanlar'ın ve Karabük İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş'ın imzaladığı protokol kapsamındaki projeye başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz, KARDEMİR A.Ş. Eğitim Müdürlü ile iletişime geçebilirler" denildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

milli eğitim bakanlığı Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title