Haberler

Karaman'da Yerel Yönetimler…

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, 2006 Yılında Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi.

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, 2006 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

2006 yılında belediye olarak yaptıkları çalışmaları AK Parti İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısı ile değerlendiren Belediye Başkanı Ali Kantürk, “Bir belediyenin başına gelebilecek en kötü şey Karaman Belediyesi'nin başına gelmişti. 2001 yılında yapılan bir hatadan dolayı Karaman'da 2 yıl imar işleri mahkeme kararı ile durdurulmuştu. 2006 yılında bu sorunu çözdük. İlimizin halihazır haritasını İller Bankası aracılığıyla hazırlattık. Artık Karamanımızın da bir halihazır haritası var. Nazım ve uygulama imar planlaması çalışmasını yaparak bunları yürürlüğe koyduk. Yeraltı çalışmalarını bitirmek için çalışmalarımıza hız verdik. Kanalizasyon çalışmalarımızda yüzde 99 seviyesine geldik. Yağmur yağdığında su basması tehlikesi ile karşı karşıya kalan bir çok mahallemizde yağmur suyu kanalları döşedik. AB standartlarında yollar yaptık. Bu yollarımızı göz boyamak için değil halkımıza uzun süre hizmet verebilmesi için yüksek standartlarda yaptık. Belediye TOKİ ortak çalışması olan TOKİ Konutları'nda bugün ailelerimiz huzur içinde oturuyorlar. İnşallah 2007 yılında ikinci etap toplu konut çalışmalarımız da başlayacak. İlimize kaliteli ve ucuz içme suyu sağlamak için Yeşildere Göleti'nden ilimize su alınması anlaşmasını yaptık. Bu gölet bittiğinde göletteki suyun yüzde 36'sı Karamanımıza içme suyu olarak verilecek. Belediyemize 100 adet bilgisayar aldık. Belediyemizde artık her türlü işlem elektronik ortamda yapılıyor. En önemli çalışmamız da ilimizin doğalgaz ihalesi yapıldı. Olmaz denilen dogalgazın ihalesinin yapılmasını yanı sıra ihaleyi alan firma tarafından bugün ilk altın kaynak yapılacak. Katı atık tesisi ve çöp toplama merkezi çalışmaları hız kazandı. Proje yapım ihalesi seviyesine geldi. Belediye olarak çalışmalarımız bitmeyecek. 2007 yılı bizim için daha yoğun bir yıl olacak” dedi.

(MD-FM)

12.01.2007 18:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title