Haberler

Karabükspor Kongresinde Salon Boş Kaldı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurulda aday olacağını açıklayan Murat Malkoç geri çekilince salon boş kaldı.

Kardemir Karabükspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurulunda salon boş kaldı. Başkanlık için aday da çıkmayınca kongre 4 Aralık Pazartesi gününe ertelendi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda (KARDEMİR) çalışan işçiler tarafından 48 yıl önce kurulan ve Süper Lig'de 10. sezonunu geçiren Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanlığı için olağanüstü genel kurulda aday çıkmayınca kulüp sahipsiz kaldı.

MURAT MALKOÇ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Karabükspor'da 13 Kasım'da yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığından 20 Kasım'a ertelenmişti. Kongre öncesi dün akşam yapılan toplantıda iş adamı Murat Malkoç'un aday olarak belirlendiği Kardemir Karabükspor'da gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan aday da geri çekildi. Vali Naif Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılması planlanan kongrede başka aday çıkmayınca salon boş kaldı.

KONGRE 4 ARALIK'TA YAPILACAK

Polis ve kulüp çalışanlarının bulunduğu kongre salonu önünde gazetecilere açıklama yapan Kardemir Karabükspor İdari İşler Koordinatörü Nurhan Barışkan, kongrenin 4 Aralık tarihine ertelendiğini söyleyerek, "Bugün Kardemir Karabükspor'un kongresini yapmak üzere geldik. Ancak saat 10.00 itibariyle yeterli çoğunluk olmadığından kongremiz ileri bir tarihe ertelenmek üzere tarafımızca tutanak tutuldu. Kongreyi yapamıyoruz. Mevcut yönetim kurulumuz 15 gün sonra kongrenin yapılacağına dair bir karar aldı. 4 Aralık Pazartesi günü kongremizi sağlıklı bir şekilde yapacağız. Karabük'te aklı selimin galip geleceğini düşünüyorum. Büyüklerimizin de devreye girmesi ile bir zemin oluşacak ve Karabükspor iyi yerlere taşınacaktır. Hepimizin endişesi Karabükspor'un buradan zarar görmemesi. İnşallah doğruda birleşeceğiz" ifadelerini kullandı.

TAKIMIN BAŞINDA POPOVIC VAR

Sezona başladığı Teknik Direktör Erkan Sözeri ile 6. hafta sonunda yollarını ayıran ve takımın başına Avustralyalı çalıştırıcı Tony Popovic'i getiren Kardemir Karabükspor, geride kalan 11 haftada aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 8 puan toplayabildi. Kırmızı-mavili ekip, 12. haftanın kapanış maçında bu akşam saat 20.00'de sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title