Haberler

Karabük ve Zonguldak Valileri Ortak Çalışma Yapmak İçin Bir Araya Geldiler

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Başkanlığında, Zonguldak Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Aksel, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Karabük Valisi Can Direkçi'yi Ziyaret Ettiler.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Başkanlığında, Zonguldak Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Aksel, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Karabük Valisi Can Direkçi'yi ziyaret ettiler.

Ziyarette Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Gülpınar, Karabük İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ve Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan'da bulundu. Zonguldak, Bartın ve Karabük bölgesinde yapılabilecek olan çalışmaları ele almak için bir araya geldiklerini belirten Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen ve Karabük Valisi Can Direkçi, bu birlikteliği bugün olduğu gibi bundan sonrada devam ettireceklerini söylediler. Toplantının basına açık olan bölümünde bir konuşma yapan Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün birbirinden ayrılmaz parçalar olduğunu kaydetti. Erkmen, "Havzayı ilgilendiren konular, ortak konular. İşte bu ortak konularda her zaman bir aya gelip duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak, bölgemizi daha ileriye getirmek, refah düzeyini artırmak ve bunlarla ilgili yapılabilecekler konusunda gerekli çalışmaları yapmak üzere bir araya geliyoruz. Ziyaretimizin amacı, bölgemizi ilgilendiren bazı konuları burada hep birlikte görüşmektir. Bölgemizi öne doğru taşıyabilecek olan konuları değerlendireceğiz. Bu üç ilimiz idari bakımdan ayrılmış olsalar bile, her zamanki birlikteliği devam edecektir. O nedenle bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada aynı güzelliğin ve aynı işbirliğinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz" dedi. Karabük Valisi Can Direkçi ise ziyarette yaptığı açıklamada, Zonguldak Valisi, İl Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İl Emniyet Müdürü ve İl Genel Meclisi Başkanını Karabük'te görmekten büyük bir onur duyduğunu ifade etti. Sorunları birlikte değerlendirdiklerini anlatan Direkçi, ise şöyle devam etti:

"Her zaman ifade ettiğimiz gibi Zonguldak Valimizin bölgeyle ve mesleği ile ilgili çok engin birikimleri, deneyimleri ve tecrübeleri var. Kendisinin bu birikimlerinden her zaman istifade etmek arzusundayız. Bölge düzeyinde de sorunlarımızın çözümü için bu deneyimler bize çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Sorunlarımızı zaman zaman bir araya gelerek değerlendirmek ve bunlara çözüm bulmak bizim en temel sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Zonguldak, Bartın ve Karabük, Batı Karadeniz Bölgesinin üç önemli özellikli kentidir. Sahip olduğumuz potansiyeli değerlendirmek, elbette ki bizlerin en önemli hedefi ve amacıdır. Bugün burada bir değerlendirme yapacağız. Hep birlikte burada güzel sonuçlar elde edeceğiz." Yapılan açıklamaların ardından Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, şeref defterini imzaladı. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

(YE-SD-Y) 06.03.2008 13:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title