Haberler

Karabük'te Seçim Çalışmaları

AK Parti Karabük milletvekili adayı Niyazi Güneş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

AK Parti Karabük milletvekili adayı Niyazi Güneş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

Güneş, yaptığı açıklamada, Karabük'te kurulacak organize sanayilerinde 2 binin üzerinde kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Ankara'da işlerin nasıl yürüdüğünü ve sorunların nasıl çözülebileceği konusunda tecrübesi olduğunu ifade eden Güneş, şöyle konuştu:

"Dolayısıyla Karabüklü hemşehreilerimiz temsil etme yetkisi verdiğinde Ankara'da yapılacak işler konusunda daha kısa yoldan yardımcı olabileceğime inanıyorum. Ankara'da bulunmamış arkadaşlardan daha avantajlı durumdayım. Karabük'ün ihtiyaçlarını biliyorum. Çıktığımız bu yolda samimi olmakla beraber insanlarımıza yapabileceğimiz işleri söylememiz gerekir. Zaten AK Parti'nin bir farkı da budur. Söylediği hiçbir şeyi yapmadan durmamıştır. 16 yıldır yapılan hizmetler görülüyor ve bu hizmetler devam edilsin deniliyorsa 24 Haziran'da halkımız yine AK Parti üzerinden karar kılacaktır."

AK Parti Karabük milletvekili adayı Uysal

AK Parti Karabük milletvekili adayı Burhanettin Uysal, 100. Yıl Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Uysal, yaptığı konuşmada, ülkedeki huzur ve istikrarı bozmak isteyen, yıllardır yapılan birikimleri yok etmek isteyen güçlerin gözlerinin Türkiye'de olduğunu belirtti.

24 Haziran'da milletin desteğiyle dış güçlerin içerideki işbirlikçileriyle oynadıkları oyunları bozacaklarını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

"Türkiye yalnızca bölgesinde değil, dünyada önemli bir güç olma yolunda hızla ilerliyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti'nin önünü kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti milletimizden aldığı güç ile 24 Haziran'da bir milat yazacak. Nice yeni başarılarla ilk günkü heyecanla Türkiye'yi şahlandıracağız. 2023 dünyada Türkiye yılı olacak."

MHP adaylarından POMEM'e ziyaret

MHP Karabük milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak ve Çetin İpek, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut ile 100. Yıl Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Karabacak, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, vatandaşın, esnafın Ahmet Abisi olarak milletvekili olursa çok şeyin değişeceğini ve Karabük'ün kazanacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title