Haberler

Karabük: Karabük'te Yerel Yönetimler

- Karabük'ün Safranbolu İlçe Belediyesi Park Bahçeler Amirliği, Öğrenci ve Öğretmenlerle İmece Usulü Yeşillendirme Çalışmaları Başlattı.

- Karabük'ün Safranbolu İlçe Belediyesi Park Bahçeler Amirliği, öğrenci ve öğretmenlerle imece usulü yeşillendirme çalışmaları başlattı.

Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, İlçenin Okullar Bölgesi'nde başlatılan çalışmalarda hedeflerinin, daha yeşil Safranbolu olduğunu söyledi.

Başkan Cebeci, Park Bahçeler Amirliği'nin kendi bahçesinde yetiştirilen akasya ve köknar ağaçlarının, Anadolu Lisesi Müdür, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte, Okullar Bölgesi'ndeki boş arazilere dikildiğini belirtti.

Cebeci, "500 adet Akasya ve Köknar ağacı, ilçe girişinde güzel bir görüntü oluşturacak. Öğrencilerimiz kendi elleriyle diktikleri ağaçlara sahip çıkacak ve gözleri gibi koruyacaklardır. Böylelikle, geleceğimizin teminatı gençlerimize, ağaç, doğa ve çevre sevgisini aşılayarak, kentimizi daha yeşil ve yaşanılabilir kent olarak gelecek kuşaklara taşımış olacağız" dedi.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title