Haberler

Kanserden Ölen Hemşire İçin Resim Sergisi

Zonguldak'ta İki Ay Önce Başhemşire Olarak Görev Yaparken, Beyin Kanseri Hastalığına Yakalanarak Hayatını Kaybeden Nevin Sarısoy Resim Sergisi Açıldı.

Zonguldak'ta iki ay önce Başhemşire olarak görev yaparken, beyin kanseri hastalığına yakalanarak hayatını kaybeden Nevin Sarısoy resim sergisi açıldı.

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Başhemşire olarak görev yaparken, beyin kanseri hastalığına yakalanarak yaşamını yitiren 54 yaşındaki Nevin Sarısoy anısına resim sergisi düzenlendi. Maden Mühendisler Odası Zonguldak Şubesi Başkanlığı salonunda açılan yağlı boya, karakalem resim sergisine Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz, İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Vekili Dr. Mehmet Kızılcık, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kazım Sarıcı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Bircan'ın yanı sıra hemşireler ve vatandaşlar katıldı. Türk Hemşireler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanlığı ile Sağlık Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan yağlı boya ve karakalem resim sergisi davetliler tarafından ilgi gördü. Düzenlenen törende açılış kurdelesini kesen Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre ise, "İnsan yaşamında en önemli rol oynayan Hemşirelik gibi kutsal bir görevi yapmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Anısına Resim sergisi düzenlenen meslektaşınızı da tekrar buradan rahmetle anıyoruz" dedi.

(ET-ET-Y) 12.05.2008 15:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title