Haberler

Nevşehir'de Katliam Gibi Kaza! Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Nevşehir'de otomobil ile tali yoldan çıkan kamyonun çarpışması sonucu, 5 üniversite öğrencisi olay yerinde can verdi, 4 kişi yaralandı.

Nevşehir'de kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin Kapadokya Üniversitesinde öğrenci olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL, KAMYON İLE ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Nevşehir- Ürgüp karayolunun Uçhisar Kavşağı'nda sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 66 AAB 610 plakalı otomobil ile tali yoldan çıktığı iddia edilen 50 BC 652 plakalı kamyonet çarpıştı.

5 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ, 4 YARALI VAR

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan 4 kişi ise Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Trafik kazasında Gamze Toprak (21), Gülbahar Pektaş (22), Tugay İçöz (22), Salim Burak İçöz (19), Tarık Öztürk (24) hayatını kaybetti.

BİR KAZA DAHA OLDU

Öte yandan kaza yapan kamyonete çarpmamak için fren yapan 50 EC 090 plakalı hafif ticari araç ile 51 KH 644 plakalı otomobil de olay yerinin yaklaşık 10 metre uzağında çarpıştı. Kazada her iki araçta hasar oluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Nevşehir Uçhisar Ürgüp 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

t.c.:

Ailelerine yazık çocukları gece yarısında kızlı erkekli bir araçta ölüyor giden gitti de gel de ailenin düştüğü konuma bak şimdi :( Allah rahmet etsin ne diyelim

4
25
yanıtYanıtla
Eda:

Yandı ciğerler gencecik ailelere sabırlar diliyorum çok üzüldüm

12
2
yanıtYanıtla
adalet:

namahrem var.

4
5
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Herkes her istediği yere park ederse, seyyar tezgah kurarsa, trafik polisi ve denetim neden yok diye herkesin sormaya hakkı olur. Ülkede sadece tek bir sorun varmış gibi diğer insanların hayatını ihmal edenlerde bu olaylarda (bireysel silahlanma, trafik kazaları) bence dolaylı olarak etkisi vardır.

8
1
yanıtYanıtla
Ersin:

Yazık olmuş. Allah ailelerine sabır versin

8
0
yanıtYanıtla
the-crow:

Allah rahmet eylesin hız her zaman felakettir toprak ve çakllı yollarda ani fren anında kaygandır

7
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

''ACI'' acı olduğu kadar da ''ELİM BİR KAZA''Yüce Yaratan kimseye böyle bir kaza vermesin ve göstermesin. Ne ''ACI''bir ölüm. Acı olduğu kadar da bir o kadar ''DRAMATİK''bir ölüm. Ölenlere Yüce Yaratandan rahmet ve merhamet, kederli ailelerine baş sağlığı ve metanet diliyorum. Ölenlerin yoldaşları Yüce Yaratan ve onun Yüce İslam peygamberi Hz. Muhammet Mustafa Sav. olsun. Yüce Yaratan kimseye böyle bir acı çektirmesin!

6
0
yanıtYanıtla
yol mühendisi:

seni gercek teprik ederim icisleri diye biseyi birakalim kelosun hic bise yaptigiyok sadece koltuk sedalisilar

0
5
yanıtYanıtla
son savasci:

trafik polisleri ne is corba parasi toplama derdideler görev yapan yok

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title