Haberler

Kamu-Sen'den Dilekçe Kampanyası

Türkiye Kamu-Sen tarafından yardımcı hizmetli personelin sorunlarıyla ilgili dilekçe kampanyası kapsamında toplanan 11 bini aşkın dilekçe, Ulus PTT'den Başbakanlığa gönderildi.

Türkiye Kamu-Sen tarafından yardımcı hizmetli personelin sorunlarıyla ilgili dilekçe kampanyası kapsamında toplanan 11 bini aşkın dilekçe, Ulus PTT'den Başbakanlığa gönderildi.

PTT Ulus Şubesi'nden dilekçeleri gönderen grup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Önder Kahveci, kamu görevlileri arasında yer alan yardımcı hizmetliler sınıfı personelinin ek göstergeden faydalanmadığı belirtti.

Bu durumun hizmet sınıfı çalışanlarının hem çalışanların maaşlarının hem de emekli maaşlarının düşük kalmasına sebebiyet verdiğini aktaran Kahveci, "Ayrıca Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik hükümlerinin de dışında tutulan yardımcı hizmetler sınıfı personeli, yer değiştirme konusunda da büyük belirsizlikler ve sorunlarla karşılaşmaktadır." diye konuştu.

Birçok yardımcı hizmetlinin yetki, sorumluluk ve özlük haklarına tabi tutulmadığını vurgulayan Kahveci, şunları kaydetti:

"Konfederasyon olarak yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının sorunlarına duyarlılık oluşturmak adına, ocak ayı sonunda Türkiye genelinde bir dilekçe kampanyası başlatmıştık. Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetli olarak görev yapan personelimiz, kampanyamıza büyük bir ilgi göstermiş, Mart ayı sonuna kadar temsilciliklerimizde 11 binin üzerinde dilekçe toplanmıştır.

Türkiye Kamu- Sen olarak teşkilatlarımızdan genel merkezimize ulaştırılan bu dilekçeleri, Başbakanımız Binali Yıldırım'a gönderdik. Sayıları 110 bine ulaşan yardımcı hizmetlilerimizin imzaladıkları bu dilekçeler yoluyla çığlıklarının, seslerinin duyulması ve sorunların çözülmesi adına sayın Başbakan'ın bir an önce inisiyatif kullanarak tüm yetkililerden duyarlılık içerisinde olmasını bekliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Önder Kahveci Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title