Haberler

Kadir İnanır'dan hayatını kaybeden Süleyman Turan için canlı yayında duygulandıran sözler

Güncelleme:

Usta oyuncu Kadir İnanır, 83 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Süleyman Turan'ı, canlı yayında duygulu sözlerle anlattı.

Yeşilçam'ın 'esas oğlan'ın sadık dostu' rolleriyle tanınan oyuncusu Süleyman Turan, vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 83 yaşında hayata gözlerini yuman sevilen oyuncunun yakın arkadaşı olan Kadir İnanır CNN TÜRK yayınında Süleyman Turan'ı anlattı. İnanır, Turan'ı anlatırken duygulandı.

"ONU ÇOK SEVİYORUZ"

İnanır, "Benim çok sevdiğim kıymetli bir arkadaşımdı. Birçok filmde beraber çalıştık. Onun dışında Süleyman Turan, Türk toplumuna verdiği katkılardan dolayı hepimizi çok onur kazandık. O her gittiği yerde güzel duygular saçan, güzel sözler söyleyen, herkesin sevdiği, hiç bir şeyi sorun yapmayan, hep içine atan, ressam, aktör, edebiyatçı, komple bir sanatçıydı. Biz onu çok seviyoruz. Hiçbir zaman ölmeyecek gönlümüzde. Türk halkı da onu hiçbir zaman unutmayacak.

Kadir İnanır'dan hayatını kaybeden Süleyman Turan için duygulandıran sözler

Kadir İnanır'dan hayatını kaybeden Süleyman Turan için duygulandıran sözler

Kadir İnanır'dan hayatını kaybeden Süleyman Turan için duygulandıran sözler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

53_rize:

seni akil insan bozması SENDE ORDAYDINNNN. seni de bir gün gömeceğiz. .

4
12
yanıtYanıtla
2122 h:

Seni de gömecekler. Yani hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.

yanıt5
yanıt2
dünya:

seni gömmeyeceğiz .

yanıt1
yanıt0
M.ORHAN:

ALLAH rahmet etsin nur içinde yaysın inş,

10
0
yanıtYanıtla
isa deniz:

Arkadaşlar lutfen böyle bir şey yok bir ömür allahın kabul etmediği razı olmadığı işi(sinema tiyatro) yap ölünce nur içinde yat

yanıt1
yanıt3
nuri sarıbaş:

ülen hayatında hiçmi flim izlemedin hayat bir flim yobaz

yanıt0
yanıt1
kasap ese:

süleyman turanı Aydında SSK hastanesinde film çekerlerken gördüm bana çok heybetli görünmüştü. Kadir İnanırın da dediği gibi onu görünce içimize bir güven bir huzr duygusu gelirdi. Çok üzüldük tabii mukadderat Allah cenetine kabul eylesin inşaallah Allah bizim gibi sevenlerine sabır ihsan etsin.

9
1
yanıtYanıtla
ssssssssssssssss:

allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. .

5
1
yanıtYanıtla
poyraz49:

Allah rahmet etsin . . .

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok sevilen bir sanatçıydı, . . Allah rahmet eylesin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title