Haberler

Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un kız arkadaşıyla yaptığı paylaşım ortalığı salladı

Güncelleme:

Voleybol Takımımız'ın en önemli oyuncularından Ebrar Karakurt, merak edilen kız arkadaşıyla paylaşım yaptı. Bu fotoğrafa adeta beğeni yağdı. Ebrar'ın arkadaşıyla küskün olduğu ve bunun barıştığını gösteren bir paylaşım olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.

Başarılı voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un paylaşımı Instagram'ı salladı. Tokyo Olimpiyatları'ndan sonra Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösterecek Ebrar, merak edilen kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaştı.

Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un kız arkadaşıyla yaptığı paylaşıma beğeni yağdı

KISA SÜREDE ETKİLEŞİM YAĞDI

Ebrar'ın bu paylaşımı 16 saatte tam 163 bin beğeni aldı. Binlerce de yorum bırakıldı. İkilinin arasının küskün olduğu, bu fotoğrafın barışmayı sembolize ettiği şeklinde yorumlar yapıldı.

Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un kız arkadaşıyla yaptığı paylaşıma beğeni yağdı

2000 DOĞUMLU

17 ocak 2000 doğumlu olan Ebrar Karakurt, dünya çapında en iyi oyuncular arasında gösteriliyor. Şu anda önünde Egonu, Boskovic, Haak gibi yıldızlar var ama Ebrar'ın zirveye çıkacağına dair görüş belirtenler de var.

Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un kız arkadaşıyla yaptığı paylaşıma beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ebrar Karakurt Haberler

500

Yorumlar (52)

Cumhur Ceken:

Size ne? Anlayamayacaklar için heceleyeyim, Si - ze. Ne?? Bir bireyin hayatı ile ilgili aldığı kararlardan, size ne? !!!!!!!!

282
299
yanıtYanıtla
Sarper Gurol:

Azzz kaldı azz.. Bu örümcek kafalıların devri 2023 seçimiyle bitecek.. Gururumuza hakaret edenlerin devri bitecek

yanıt39
yanıt86
Arrst Mgnt:

Sırf bu yüzden oyum sizle bir değil inadına

yanıt0
yanıt1
Ömer YILDIRIM:

Ne denebilir ki? Bunlar çocuklara örnek oluyor. Bunların aklı fikri lut kavmi. Bakın bir taraf yanıyor bir taraf sel götürüyor insanlar idrak edemiyor. Doğanın bir kanunu var bir dişi dişi ile nasıl olur zor günler zor bir asır

251
217
yanıtYanıtla
Rijk Zee:

Escinselligin ozgur oldugu Ve topraklari deniz seviyesinin altinda olan Hollanda da neden olmuyo peki seller afetler beyfendi? Yanginlar ucagin olmadigi icin sondurulemedi. Seller de de can kaybin dere yatagina evler yaptigin icin oldu. Dikkat ettiyseniz olaylarin kaynagi Cehaletiniz.

yanıt6
yanıt0
Adanalı yunus :

Bu bir tercih meselesi değil psikolojik bozukluktur. Biz müslümanlar için bu tarz durumlar kabul edilemez bir durumdur ve ne hoş görülebilir nede saygı duyulabilir. Çünkü lanetlenmiş bir durumdur. Başka dinlere inanan kişiler istediğini düşünebilir.

310
144
yanıtYanıtla
mallarla kapısırım :

Sen her bilgiyi olduğu gibi almaya devam et ama ben sana bilgili ve araştırmacı birisi olarak söyliyim.Dünya sağlık örgütü 17 Mayıs 1990 da eşcinselliği hastalıktan cıkarıp normal bir şey olduğunu belirtti.ama sen 1990 dan öncesinde kalmışssın gibi.Ve müslümanlık dediğin o dinin saygı dini sanırım müslüman değilsin?Eşcinsellik doğada da var yani allah yaratmış bunu iradesi olmayan hayvanlarda ruhsal hastalık nasıl olur?Allaha karşı mı geliyorsun?

yanıt35
yanıt69
TC Nuran Aşcı:

Ne halt yapıyorsa yapsın ama lütfen çocuklarımıza kötü örnek olmasın o forma ona fazla gelmiş yaxık

260
149
yanıtYanıtla
Nehir ÖZDAL:

Kız arkadaşıyla fotoğraf atıyor diye kötü örnek mi oluyor o zaman cocuklariniza sosyal medya kullandirtmayin vermeyin eline telefon,tablet ayrica forma hakkinda konusurken de nasil konuştuğuna dikkat et senin bayragin var forma da. Insanda da guru olsa!

yanıt146
yanıt178
Eren İsmail:

Nehir hanım gurur olsa sizde bu bayrağın altında bunu desteklemezsin

yanıt132
yanıt80
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title