Haberler

Kaderin Sağlam'a Cilvesi

Ertuğrul Sağlam Yıllar Önce Kamp Yapılırken Futbolcu Olarak Gönderilme Kararının Alındığı İsviçre'deki Otele Dün Fc Zürih Maçı İçin Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Olarak Geldi.

Ertuğrul Sağlam yıllar önce kamp yapılırken futbolcu olarak gönderilme kararının alındığı İsviçre’deki otele dün FC Zürih maçı için Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak geldi.

BEŞİKTAŞ’ın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Asbaşkan Celal Kolot, Ertunç Soğancıoğlu, Genel Sekreter Kenan Öner, Mario Berk, Hüseyin Yücel ve Bülent Deriş’e Zürih’te futbolcu olarak kovulduğu otele teknik direktör olarak giriş yaptığını söyledi. Teknik Direktör Nevio Scala ile yıllar önce sezon öncesi kampı için Zürih’e geldiklerinde Hilton’da kamp yaptıklarını ve İtalyan teknik adamın isteği üzerine dönemin başkanı Serdar Bilgili tarafından Samsunspor’a gönderildiğini belirten Sağlam şöyle dedi:

O geceyi unutamam

"Bu otel benim için büyük önem taşıyan anılara ev sahipliği yaptı. Geçmiş dönemde yönetim kurulu benim Samsunspor’a gönderilmem için çalışmalar yaptı. Ve dönemin başkanı Serdar Bilgili tarafından Samsunspor’a gönderildim. Her şey bugün FC Zürih maçı için geldiğimiz bu otelde gerçekleşti. O geceyi unutamıyorum. Hem ben hem de arkadaşlarım ağlıyordu. Çünkü haksız yere gönderiliyor ve takas ediliyordum. Acıları içime gömdüm. Allah’a şükür bugün kabus yaşadığım otele teknik direktör olarak geldim. İnşallah Zürih maçı sonrası da buradan zaferle ayrılacağız."

Tahriklere kapılmayacağız

İsviçre medyasının Beşiktaş-Zürih maçını, Türkiye-İsviçre maçı ile kıyaslamalarına ise tepki gösteren Ertuğrul Sağlam şöyle konuştu: "Hırslanıyorlar. Takip ediyorum. Rakip takımın yöneticileri Beşiktaş’ı Türk Milli Takımı’nın İsviçre ile yaptığı maç gibi göstermek istiyorlar. Medyada o döneme ait görüntüler ekranlara getiriliyor. Bunlar futbolda olmaması gereken şeyler. Zürih yönetimi ne kadar tahrik ederse etsin biz Fair-Play içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbolun güzelliklerini ortaya koyacağız. Tahriklere kapılmayacağız."

Sağlam, futbolcularının yorgun olması nedeniyle bugün Zürih karşısına çıkacak takımın forvet ve orta sahasında oynama yapabileceğini de belirtti.

Çiçeklerle karşılandılar

BEŞİKTAŞ Zünih havaalanında çiçeklerle karşısında. Ertuğrul Sağlam, Menajer Sinan Engin ve Asbaşkan Celal Kolot’a Türk iş adamları Sezai Canazlar ve Cengiz Kayıhan çiçek verip bugünkü maç için başarılar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title