Haberler

Juventus, Morata'nın bonservisini alacak

Güncelleme:

Satın alma opsiyonu yaklaşık 51 milyon EuroGeçen yılın istatistiklerine şimdiden yaklaştıŞampiyonlar Ligi'nde krallığa gidiyorOLGUCAN KALKAN / İSTANBUL, - İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, sezon başında Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol golcü Alvaro...

Satın alma opsiyonu yaklaşık 51 milyon Euro

Geçen yılın istatistiklerine şimdiden yaklaştı

Şampiyonlar Ligi'nde krallığa gidiyor

OLGUCAN KALKAN / İSTANBUL, - İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, sezon başında Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol golcü Alvaro Morata'nın bonservisini almaya hazırlanıyor.

Juventus, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alvaro Morata'nın bonservisini almak istiyor. Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki oyuncuyu sezon başında İspanya LaLiga ekibi Atletico Madrid'den 10 milyon Euro kiralama bedeliyle kadrosuna katmıştı. İspanyol golcü bu sezon, siyah-beyazlı formayla çıktığı 14 maçta 9 gol atıp, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

SATIN ALMA OPSİYONU YAKLAŞIK 51 MİLYON EURO

Ronaldo ile yakaladığı uyum ve attığı gollerle takıma önemli ölçüde katkı yapan Morata için İtalyan kulübünün satın alma opsiyonu da bulunuyor. Juventus, yaklaşık 51 milyon Euro ödemesi halinde Morata'nın bonservisini de alabilecek.

GEÇEN YILIN İSTATİSTİKLERİNE ŞİMDİDEN YAKLAŞTI

Deneyimli golcü, henüz ligin ortalarına gelmeden geçen sezonun istatistiklerine de yaklaşmış durumda. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 43 maçta görev alan Morata, bu karşılaşmalarda 16 gol atıp, 4 de asist yaptı. Bu sezon şu ana kadar 14 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 9 gol atıp, 4 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KRALLIĞA GİDİYOR

Alvaro Morata, Şampiyonlar Ligi'nde de attığı 6 golle gol krallığı yarışı veriyor. Devler Ligi'nde 6 maçta da görev alan Morata, attığı 6 golle; PSG'den Neymar, Dortmund'dan Haaland ve ManU'dan Rashford ile zirveyi paylaşıyor. İspanyol golcü, 6 golünün yanında 1 de asist yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Atletico Madrid İtalya Serie A Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title