Haberler

İzmir: Pegasus Fiyatlarını Düşürecek

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ucuz ve kaliteli hizmet vermek yolunda hızla ilerlediklerini söyleyerek, 55 YTL ile uçuşa başladıklarını ancak fiyatları daha da aşağı çekmenin formülünü oluşturduklarını söyledi.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ucuz ve kaliteli hizmet vermek yolunda hızla ilerlediklerini söyleyerek, 55 YTL ile uçuşa başladıklarını ancak fiyatları daha da aşağı çekmenin formülünü oluşturduklarını söyledi.

Dünyanın dört bir yanına 16 yıldır yolcu taşıyan ve 1 Kasım 2005 tarihinde iç hat seferlerine başlayan Pegasus Havayolları, erken rezervasyon sistemiyle 55 YTL'den başlayan fiyatlarla uçuşlarına 12 noktada devam ediyor. İç hatlarda uçmaya başlamasının birinci yılı olan 1 Kasım da 55 YTL'nin altında uçuşlara devam edeceklerini belirten Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Avrupa'da yaşayanlara sunulan ucuza uçma imkanını Türkiye'de ilk uygulayan havayolu şirketi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Uçmak isteyen yolcuya uçma hizmetini sunuyoruz. Bu hizmeti de zamanında ve güvenle sunmak, vazgeçilmez önceliğimizdir. Bazı özel havayolları, Pegasus'un bunu nasıl yaptığını sorguluyor. Bizim için gurur veren reaksiyon bunlar. Dış dünyanın ne yaptığını takip eden herkesin, 'ucuz uçma' modelini uygulayan Pegasus'u anlaması gerekiyor" dedi.

Türk sivil havacılık sektöründe radikal adım atarak fiyatlarını 1 Kasım'dan itibaren 55 YTL'nin altına indireceklerini ifade eden Sabancı, "Türk yolcusu bunu hak ediyor. Biletlerini erken alanlar, erken rezervasyon yapma bilincine ulaşanlar, 55 YTL'nin altına uçmaya hak kazanacak. Yolcularımız erken rezervasyon bilincine ulaştı. Kendilerine ekonomik yönden büyük katkı sağlayan bu uygulamayı daha da cazip hale getirme yönündeki çalışmalarımız devam edecek. Araştırmalara göre, yolcularımız bizi 'Geleceğe Talip Olan Havayolu Şirketi' olarak tanımlıyor. Biz de onlara en iyisini sunmak için Pegasus Ailesi olarak kenetlendik" diye konuştu.

Sabancı, ayrıca yolcularına ucuza uçmanın formülünü de vererek, "55 YTL'den başlayan fiyatlarla 10 kademeli fiyat sistemi uygulanıyor. En düşük fiyat 55 YTL, en üst fiyat ise 175 YTL. Ana üs olarak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kullanılıyor. Operasyonları daha hızlı ve fazla frekanslı gerçekleştirme imkanı oluyor. Tek tip ve genç filo sayesinde, yakıt ağırlıklı olmak üzere birçok konuda tasarruf sağlanıyor. Bu da bilet fiyatlarına yansıtılıyor. VIP, CIP ve business class uygulaması yok. Elektronik bilet uygulanıyor. Yolcular, uçuş ve rezervasyon bilgilerini içeren e-posta veya sms alıyorlar. Uçuş tarifesi, noktadan noktaya uçuş imkanı sunuyor. Satış ofisleri sadece havaalanlarında bulunuyor. Şehir içinde yüksek maliyetli satış ofisleri bulunmuyor. Alternatif ürün ve hizmetlerle, uçuş dışı ekstra gelir kaynakları oluşturuluyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title