Haberler

İzmir'de Doğalgaz Patlaması Korkuttu

Güncelleme:

İzmir'de doğalgaz çalışması sırasında patlama meydana geldi.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, doğalgaz çalışması sırasında patlama meydana geldi. Ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı patlamada, bir işyerinin camları kırıldı. Olay, bugün saat 20. 30 sıralarında, Şirinyer 502/2 Sokak'ta meydana geldi. Yer altına doğalgaz boru döşemesi için dün (perşembe) başlayan ve bugün devam eden çalışmada, meydana gelen gaz sıkışması sonucu, patlama oldu.

Durum, polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Patlama sesi üzerine paniğe kapılan bazı vatandaşlar ise kendilerini sokağa attı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye patlamayla birlikte çıkan yangını söndürdü. Patlamada beyaz eşya dükkanı zarar gören evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki Mehmet Akif Şencan, "Çalışma sırasında boruyu deldiler. Gaz sızmaya başladı. Buna rağmen çalışmalarını sürdürdüler. Patlama meydana geldiö dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title