Haberler

İyi Dersler Çocuklar!

Güncelleme:

Alper Taşdelen: "Hayatta çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir şeyimiz yok. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Alper Taşdelen : "Hayatta çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir şeyimiz yok. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza, ailelerine ve öğretmenlerimize sağlıklı, verimli ve başarılı bir yıl diliyorum. "

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Yüz yüze eğitimin sürdürülebilmesi için pandemi tedbirlerini elden bırakmamak gerektiğini hatırlatan Başkan Taşdelen, "Çocuklarımız pandemi koşullarında yeni bir eğitim dönemine başladı. Her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımıza, ailelerine ve öğretmenlerimize sağlıklı, verimli ve başarılı bir yıl diliyorum" dedi.

Çankaya Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana Çankaya'da bulunan 218 devlet okulunun tadilat ve tamirat, okul bahçesi düzenlemesi ve asfaltlama çalışması ile fiziki şartlarını iyileştirdiklerini hatırlatan Alper Taşdelen; "Çocukların iyi bir ortamda eğitim alması her şeyden önemli. Hayatta çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir şeyimiz yok. Çocuklarımıza ve okullarımıza ne kadar yatırım yaparsak o kadar azdır. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okullarımıza temizlik malzemeleri, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hijyen seti desteğimizi veriyoruz. Çocuklarımızın eğitiminin aksamaması için pandemiye karşı tedbirlerimizi en üst seviyede tutmak hepimizin görevi " diye konuştu.

REHBERİNİZ BİLİM VE AKIL OLSUN

Çocuklara aklın ve bilimin yolundan ayrılmamaları tavsiyesinde bulunan Alper Taşdelen, "Sevgili çocuklar sizler yetişeceksiniz, okuyacaksınız ve ülkenize faydalı olacaksınız. Ben Belediye Başkanı olarak değil bir ağabeyiniz olarak sizden bir ricam var. Hayatta kandırılmak istemiyorsanız, aldanmak, aldatılmak istemiyorsanız her zaman rehberiniz bilim ve akıl olsun. ve önderiniz yani takip edeceğiniz kişi de Mustafa Kemal Atatürk olsun. Çünkü O'nun gösterdiği yol bilimin yolu, aklın yolu. Mustafa Kemal Atatürk'ü takip ederseniz hayatta hiç aldanmazsınız, ülkenizi çok seversiniz. Cumhuriyetinizi, bayrağınızı çok seversiniz. Onun için her zaman Mustafa Kemal'in yolundan gidin" dedi.

KIRTASİYE SETİ DAĞITIMI BAŞLADI

Çankaya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere kırtasiye seti dağıtımına başladı. İçerisinde 3 adet farklı ebatta defter, kalem seti, silgi ve kalemtıraşın olduğu set ders başı yapan çocuklara sınıflarında takdim edildi. Çankaya Belediyesi, toplamda 25 bin seti okullara dağıtacak.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Çankaya Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title