Haberler

İsviçre karşılaşmasının sonunda tribünler Şenol Güneş'i istifaya çağırdı

Güncelleme:

EURO 2020'de İtalya, Galler ve İsviçre'ye mağlup olan A Milli Takım, turnuvaya puan alamadan veda etti. Bakü'de oynanan İsviçre maçından da 3-1'lik skorla mağlup ayrılan Ay-Yıldızlılar'da fatura Şenol Güneş'e kesildi. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte büyük hayal kırıklığı yaşayan tribünlerin, "Şenol Güneş istifa" sloganıyla inlediği öğrenildi.

EURO 2020'de İtalya, Galler ve İsviçre milli takımlarının her birinden 3 gol yiyen A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş'e tepki yağıyor. Azerbaycan'da Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanan İsviçre karşılaşmasının sonunda tribünlerin tecrübeli hocayı istifaya çağırdığı öğrenildi.

TRİBÜNLER TEPKİ GÖSTERDİ

Grupta oynadığı diğer maçlarda olduğu gibi İsviçre karşısında da tel tel dökülen A Milli Takım'a karşılaşmanın sonunda büyük tepki vardı. Teknik direktör Şenol Güneş'e ateş püsküren seyirciler deneyimli hocaya, "Şenol Güneş istifa" sloganlarıyla tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Şakir Toksoy:

Şenol ayakların yere bastımı? Nede olsa dünya üçüncüsü bir takımın hocasısın. Azbuçuk gurur varsa istifa edersin. Bak Milli Takımı uluslar liginde küme düşürdün yetmedi. Avrupa şampiyonasında -7 ve sıfır puan çektin yine mi yetmedi. Nede olsa sen bu milli takımı dünya üçüncüsü yaptın. para tatlı mı?

15
2
yanıtYanıtla
Şakir Toksoy:

Az buçuk biraz gururun varsa ki sanmıyorum istifa edersin. Bu takım amatör bir hocanın elinde olsa en az iki puan alırdı. Neden başarılı olamadın biliyor musun? Çünkü hala senin aklın o dünya üçüncü olduğun yerde. Ayakların yere basmıyor. Bu takımı uluslar liğinde küme düşürdün, Avrupa şampiyonasında -7 averajla sıfır çektin daha ne bekliyorsun bilmiyorum. Para tatlıdır.

14
1
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Hocayım diye geçiniyor. Kurulu jenerasyonların veya kadroların üzerine gelip ekmeğini yedi. Ne taktik bilgisi var ne de başkla bir şey. Yaptığı değişiklikleri yapay zeka oyunlar bile yapmıyor. Millet filozof deyince kendini filozof sandı. Milli takımı kurtarmanın ilk adımı bunun istifa etmesidir.

7
0
yanıtYanıtla
Kenan Özkan:

Gazeteci soruyor:hocam istifayı düşünüyormusunuz Şenol güneş: arkadaşlar çok kırıcı oluyorsunuz. Altı üstü puansız ayrıldık. Ne var bunda ya rezil etmeyin insanı ya. Behlül babası gibi olan amcasına ihanet ederken bizler bihterle behlülün final sahnesini merak ediyorduk. Elendik ama önümüzde dünya kupası var. Kırıcı olmayın lütfen

4
2
yanıtYanıtla
Phasmida :

-Takım reklam filmleri çekmekten turnuvaya konsantre olamamış, -Haliyle ego'lar biraz tavan yapmış -Yürüyerek mücadele etmeden top oynamaya çalışıldı -İtalya maçıyla başlayan bu rezillik tüm turnuva boyunca maleesef devam etti -Sistem ve oyuncu seçimi hatası çok net; Şenol hoca kaygısızlar filminde başrole aday -Tempolu gol atmak için hücum eden keyif veren bir futbol hiç oynanmadı. Bu futbolla çıkıp oynayacağınıza keşke buralara hiç gelmeseydik!!! Rezil de olmazdık...

5
0
yanıtYanıtla
Kenan Özkan:

Şenol güneşin planladığı açıklama : FUTBOLDA OLUR BÖYLE ŞEYLER. ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA YÖNELECEĞİZ. BURAKI DEFANSA ALACAĞIZ. TAYLANI BU SEFER OYNATACAĞIZ İNŞALLAH KALEDE ONA İHTİYACIMIZ OLACAK. DEFANSLA ORTA SAHAYI DEĞİŞTİRECEĞİZ. SONUÇTA BİZİM ÇOCUKLAR. ÖNEMLİ OLAN BENİM MAAŞIMIN YATMASIDIR. PARAMI ALDIKTAN SONRA YENİ SİSTEMLER DENEYECEĞİZ...

4
0
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Şenol suçlu. Ama asıl milli forma ya ihanet edenler takım oyuncuları pirim dertleri var para istediler verilmedi vatan sevgisi yok paraya aşık bizim topçular

2
0
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

defol git be adam küme düsürdün grup sonuncusu olduk averaj takimi olduk rezil olduk sayende senol günes istifa bundan sonra türk milli takimini seviyorsan cek git kovsunlar tazminat alayxim diyorsan zehir zikkim haram olsun vergilerden toplanan yetim hakki kul hakki sana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title