Haberler

Buse Terim, Fatih Terim'in son durumu hakkında bilgi verdi: Yeni bir haber yok, dün ile aynı

Güncelleme:

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, koronavirüs tedavisi gören tecrübeli teknik adamdan yeni bir haber olmadığını, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son durumu hakkında kızı Buse Terim Bahçekapılı bir açıklama yaptı.

"BABAM İYİ, DAHA DA İYİ OLACAK"

Sosyal medyadan son gelişmeleri paylaşan Buse Terim Bahçekapılı, "Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Bu hastalık şu anda hepimize olabilir, hepimizde olabilir ve farkında bile olmayabiliriz. Bu yüzden uyarıları dinleyin, kalabiliyorsanız evde kalmaya devam edin. Hepinizin iyi dileklerini okuyorum ve hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi.

ARDA TURAN: FATİH HOCAYLA KONUŞTUM, SESİ İYİ GELİYORDU

Arda, koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'in yeri her zaman çok ayrıdır. Hemen döneceğine inanıyorum. Fatih Terim ile konuşma fırsatım oldu, sesi gayet iyi geliyordu. Motivasyonu yüksekti." dedi.

FATİH TERİM: SAKIN PANİĞE KAPILMAYIN

Koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim, hasta yatağında takımına mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

66 yaşındaki teknik adam, "Sakın paniğe kapılmayın, kendinizi de üzmeyin. Ben gayet iyiyim. İnşallah bunu da hep birlikte atlatacağız. Sizden kendinize ve ailenize çok dikkat etmenizi istiyorum. Sağlığınız için gerekli hiçbir şeyi ihmal etmeyin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Koronavirüs Buse Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

mazlum.:

Usandık artık hergün zımparator denen bu adamı haber yapıyorsunuz emin olunki benim gibi yüzbinlerce insan bu adamın haberini görünce ailenize selam söylüyor bunu iyi bilin.

22
16
yanıtYanıtla
MAZUMA:

YOK DUA EDİYOM O VE ONUN GİBİ HASTA OLAN HERKESE DUA EDİYOM. mÜSLÜMAN DUA EDER SENİN GİBİ GAVURLARDA SAYAR SÖVER. bEN MÜSLÜMANIM DEME SAKIN İNANMAM. MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN KARDEŞİNE SAYMAZ DUA EDER. MAZLUM. . .

yanıt4
yanıt4
ÎNANÇ VE SAMÎMÎYET:

AŞAĞIDA ''MAZUMA'' ÎSMÎYLE YAZAN ŞAHIS PEKÎ SEN NASIL BÎR MÜSLÜMANSIN KÎ MAZLUM''A GAVUR DÎYORSUN ! EĞER YORUMU YAZAN MAZLUM ARKADAŞMÜSLÜMANSA O SÖZ DÎREK SANA DÖNER. SAMÎMÎ BÎR MÜSLÜMAN HÎÇ TANIMADIĞI HÎR BAŞKA MÜSLÜMANA GAVUR EEREE KENDÎSÎ OLUR. MÜSLÜMAN EDEPLÎ VE TEVAZÛ SAHÎBÎN OLAN, BAŞKALARINA ÎFYÎRACATMAYAN KÎMEEDÎR.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Aldigi haram paralarla bogulma haberini bekliyoruz.

20
15
yanıtYanıtla
Remind:

Haberlerde sağlık bakanından daha çok terimin kızlarını gördük.

19
2
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Hiç sevmem yinede geçmiş olsun ama kızının konuş malari hiç manidar değil burtek o mu hasta sanki dünyayı batıracak bu ne sirkeflik

15
3
yanıtYanıtla
Ebru:

Allah sifa versin herkesin anne babasina

10
5
yanıtYanıtla
birikedimi7:

iyileşir merak etmeyin para çok onda

8
5
yanıtYanıtla
paşa:

ben hasta olduğuna inanmıyorum. 66 yaşında sonuç pozitif, çevresinde kimsede yok, sağlığı çok iyi sadece kuru bir öksürür. hani bu hastalık üçüncü dördüncü günde artıyordu. benim kalbim bunda bir iş olduğunu söylüyor

7
4
yanıtYanıtla
Yalan Be Yaa:

Bence koronaya bulaşma olayı yalan. Şimdi Terim maçları erteleyelim dedi de ertelenmedi ya, bu da iki öksürük olunca dedi ki ''aha korona oldum''. Maksat sorumluları sıkıştırmak. 10-15 gün sonra da ''çok şükür iyileştim'' diyecek.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title