Haberler

İstanbul: İlhan Cavcav'dan Haluk Ulusoy'a Büyük Övgü

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yeni dönemdeki tutum ve davranışları, kulüpler arasındaki dengeli tavırları nedeniyle artık Haluk Ulusoy'un yanında olduğunu ve onu desteklediğini belirterek, "Bugün seçim olsa elbetteki oyum Haluk Ulusoy'undur" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yeni dönemdeki tutum ve davranışları, kulüpler arasındaki dengeli tavırları nedeniyle artık Haluk Ulusoy'un yanında olduğunu ve onu desteklediğini belirterek, "Bugün seçim olsa elbetteki oyum Haluk Ulusoy'undur" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Futbol Extra Dergisi'nin Ağustos sayısında ilginç açıklamalarda bulundu. Levent Bıçakcı'nın Federasyon Başkanı seçilmesinde başrol oynayan, son seçimlerde Ayhan Bermek'i destekleyen İlhan Cavcav, Haluk Ulusoy yönetimindeki federasyon yönetimine övgülerde bulunarak, "Artık oyum Haluk Ulusoy'a" ifadelerini kullandı. Yeni dönemdeki tutum ve davranışıları, kulüpler arasındaki dengeli tavırları nedeniyle şimdi Haluk Ulusoy'u desteklediğini söyleyen Cavcav, "Haluk Ulusoy'u fevkalade değişmiş gördüm. Kulüpler Birliği toplantısında da arkadaşlara söyledim, "Haluk Bey'e rey vermedim, Ayhan Bermek'i destekledim. Bu tepkim, Haluk Bey'in daha evvel etrafında bulunan bazı insanların yanlışlardan mütevellitti. Bir başkanın bunlara alet olmaması lazımdı, ama oldu. Ancak yeni dönemdeki tutum ve davranışıyla, kulüpler arasındaki dengeli tavırlarıyla şimdi Haluk Bey'i savunuyorum. Artık Haluk Ulusoy'un yanındayım ve onu destekliyorum. Çünkü biz doğru olan insanların yanında oluruz. Bugün seçim olsa elbetteki oyum Haluk Ulusoy'undur" dedi.

Haluk Ulusoy'un böyle bir değişim içinde olacağına hiç ihtimal vermediği için seçimde Ayhan Bermek'i desteklediğini belirten İlhan Cavcav, "Yönetimindeki insanları da çok beğendik. Mesela Tahir Kıran diye bir arkadaş var, hakikaten çok aklı başında bir insan. Kemal Kapulluoğlu bana göre bir derya. Yine Kemal Ünsal çok olumlu ve konulara çok hakim bir insan. Haluk Bey'in ekibini bu yüzden çok doğru bir ekip olarak görüyorum. Bizim şahıslarla ilişkimiz yok. Haluk Ulusoy'un başarılı olmasını, Türk futboluna katkı yapmasını canı gönülden temenni ediyorum. Kulüpler olarak her türlü desteğimizle Haluk Bey'in yanındayız" diye konuştu.

"LEVENT BIÇAKCI, TÜRK FUTBOLUNA YAPTIKLARINI ANLATAMADI"

Eski Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı'yı da övgülerde bulunan İlhan Cavcav, "Levent Bıçakcı, futbola, federasyona ve kulüplere kazandırdığını hiçbir zaman kamuoyuna anlatamamış bir insan. Şayet Bıçakcı, Genel Kurul'da multivizyon gösterimle gösterdiği, sergilediği işleri zamanında pazarlayabilmiş ve kamuoyuna sunmuş olsaydı 30 sene Federasyon Başkanlığı koltuğunda otururdu, kimse onu aşağıya indiremezdi. Levent Bey kendine mahsus bir insan, namuslu, dürüst bir insan. Maalesef yaptıklarını anlatamadı. Ben Levent beye başkanlığı bıraktıktan sonra Gençlerbirliği Başkanı olmasını istedim, bu teklifi de samimi olarak yaptım. Levent Bıçakcı, çok beğendiğim bir insan. Onu teselli etmek için değil, ona inandığım için bu teklifi yaptım" dedi.

Ayhan Bermek'in yanlış yönetim oluşturmasından dolayı seçimi kaybettiğini belirten Cavcav, "Keşke yaşım genç olsa da bir iki dönem Futbol Federasyonu Başkanlığı yapabilsem. Kulüplerin içinde yaşayan, sıkıntıları bilen bir İlhan Cavcav olarak istiyorum bunu. İcraatlarım çok çok başka olurdu" ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman Fenerbahçe düşmanı olmadığını, Fenerbahçe konusunda söylediklerinin yanlış anlaşıldığını belirten Cavcav, "Aziz Yıldırım düşmanıyım dedim. Evet ama, tutum ve davranışlarından mütevellit. Kendisine bir büyüğü olarak hatalı hareket ettiğini söyledim. Kamuoyuna karşı beni suçlu göstermesini doğru bulmadığım için kendisini affetmiyorum. Ama ben onun büyüğüyüm, gelir oturur, dost olarak elini sıkarım. Benim telaffuz etmek istemediğim o kelimeyi defalarca gündeme getiriyor. Ergani'de hakim soruyor orada beni dava eden arkadaşa, 'Evladım 200 milyar liralık dava açıyorsun, sen 200 milyarı hiç bir arada gördün mü?' diyor. Ergani'deki davayı açan Fenerbahçeli dernek başkanı da hakime 'Sayın hakim, talimat öyle geldi' diyor. Şimdi ben yarın Ergani'ye gitsem bu millet benim üstüme çullansa Aziz Bey bundan zevk mi alacak ? Fenerbahçe maçı için bana arkadaşlarımla haber gönderiyor, 'Maça gelmesin' diyor. Ben haftaya Ankara'daki maçtayım. Ben de Aziz Yıldırım'a 'Ankara'daki maça gelmesin' diye haber mi göndereyim? Buyursun gelsin, biz misafirperveriz. Ben onlara da misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösteririm" dedi.

"KAÇAN ŞAMPİYONLUĞUN SORUMLUSU AZİZ YILDIRIM"

İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçına gitmek istediğini belirten İlhan Cavcav, "Allah'tan bir aksilik çıkmazsa İstanbul'daki maça geleceğim. İkinci devre ilk maç, sağ olursam geleceğim tabii. Bugün Fenerbahçe'de 4 tane Gençlerbirliği'nden oyuncu oynuyor. Ümit Özat, Serkan, Deniz ve Uğur. Ben niye Fenerbahçe'nin düşmanı olayım ki ? Fenerbahçe benim en büyük dostum. İnşallah Avrupa kupalarında en üst noktalara gelir. Aziz Yıldırım, 'Gelmesin, gitmesin" diye meydan okuyor. Bir arkadaşıma diyor ki, 'Onu bir şartla affederim. Gençlerbirliği Kulübü Başkanlığı'ndan istifa edip Türk futbolundan elini ayağını çekerse' Kardeşim, sana mı kaldı bu ? Sen kimsin, Devlet Başkanı mısın?" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonlukta sorumlunun Başkan Aziz Yıldırım olduğunu belirten İlhan Cavcav, "Fenerbahçe, geçen sezon şampiyonluğu kaybettiyse bunun sebebi ne Daum ne de futbolculardır. Yegane sebebi Aziz Yıldiırım'dır. Fenerbahçe'nin nezih taraftarı onu çok sevebilir. Allah herkese F erde bulunan İlhan enerbahçe taraftarı gibi bir taraftar topluluğu nasip etsin. Keşke böyle bir taraftarın yüzde 10'u benim olsa. Ama arkadaş, kimse onun yüzüne gidip bir şey söylemiyor. Biz Ali Şen'e kızardık. Ali Şen'in dini de, imanı da, Allah'ı da varmış. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bu trenin lokomotifi; bunlar herkese örnek olacak. Aziz Yıldırım ne yapıyor? 'Federasyonu deviririm, MHK'yı yıkarım, Tahkim Kurulu'nu tanımam' Olmaz arkadaş. Kulüpler Birliği'nden ayrıldın, sana yakışır mı? Sen bilakis gelecek ve öncülük yapacaksın. Adam herkesin antipatisini kazandı" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbola Maskispor'da başladığını, PTT'den ayrıldıktan sonra 20 yaşındayken Fenerbahçe'nin kendisine transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı. Cavcav, "Bu resmi bir teklifti. Ankaragücü'nün de aynı sene teklifi olmuştu ama olmadı. Fenerbahçe'nin teklifi hem ciddi hem de çok iyiydi. Rahmetli Metin Oktay o zaman İzmirspor'dan Galatasaray'a 4 bin liraya transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin de bana teklif ettiği para 4 bin liraydı. Bu kadar ciddi bir teklifti bu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title