Haberler

İstanbul'da Kültür Sanat

Farklı dinlere ait ibadethanelerde yankılanan müziklerin seslendirileceği "İnançlar ve Müzikleri/Tanrı'nın evlerinden sesler" konseri, Heybeliada Aya Triada Manastırı'nda gerçekleştirilecek Yasmin Levy 27 Ağustos'ta, İspanyol flamenkosu, Arjantin tangosu ve Portekiz fadosunu yansıtan eserlerini yorumlayacak Nükhet Duru ve Timur Selçuk, Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde 27 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde izleyici ile buluşacak.

Adalar Müzesi, farklı dinlere ait ibadethanelerde yankılanan müzikleri "İnançlar ve Müzikleri/Tanrı'nın evlerinden sesler" konserinde bir araya getirecek.

Konser, Adalar Vakfı, Rum Vakıfları Derneği (RUMVADER), Osmanlı-Türk Sefarad Kültürü Araştırma Merkezi, Beyoğlu Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı, İstanbul Süryani Katolik Vakfı, Cem Vakfı ve Türk Musikisi Vakfı (TMV) işbirliğiyle 23 Ağustos'ta Heybeliada Aya Triada Manastırı (Ruhban Okulu) bahçesinde gerçekleştirilecek.

Konsere, Beyoğlu Musiki Sevenler Derneği Korosu (Rum), Yako Taragano Sinagog İlahileri Korosu (Yahudi), Beyoğlu Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı, İstanbul Süryani Katolik Vakfı Koroları (Süryani), Erdem Şimşek  ve Aydın Çakmakkaya (Alevi), Nişan Çalgıcıyan Üç Horan Ermeni Kilisesi Korosu, Mehmet Kemiksiz (Türk Musikisi Vakfı) katılacak.

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars 27 Ağustos'ta Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı'nda müzikseverlerle buluşuyor.

Sicimoğlu'na vokalde Suami Ramirez, perküsyonda Adrian Guilarte Gonzalez, davulda ilke Devrim Duman, piyanoda Erman Türkeli, bas gitarda Alper Kılıç, trombonda Taşkın Akarsu, saksofonda Uğur Yeniyol eşlik ediyor. Konser ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

"Bizim Şarkılarımız"

Ağustos ayı boyunca, ünlü isimleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde ağırlayan Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde 27 Ağustos'ta Nükhet Duru ve Timur Selçuk izleyici ile buluşacak. 31 yıl aradan sonra yeniden "Bizim Şarkılarımız" ile bir araya gelen iki ünlü isim, klasikleşmiş şarkıları yorumlayacak.

Konser serisinde 28 Ağustos'ta  Ladino dilinde seslendirdiği şarkılarıyla tanınan Yasmin Levy, İspanyol flamenkosu, Arjantin tangosu ve Portekiz fadosunu yansıtan eserleri seslendirecek.

Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında ayrıca 22 Ağustos'ta Kenan Doğulu, 23 Ağustos'ta Funda Arar, 24 Ağustos'ta Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil, 25 Ağustos'ta Hande Yener, 26 Ağustos'ta Volkan Konak, 28 Ağustos'ta ise Yasmin Levy sahne alacak.

Rock müziğin ünlü ismi Aylin Aslım, Trump Cadde Yaz Konserleri kapsamında izleyici ile buluşacak. Aslım, 23 Ağustos'ta Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında ücretsiz konser verecek.

Hypnosis Electronic Festivali, 22 Ağustos'ta Safari Life İstanbul'da gerçekleştirilecek. İlk kez düzenlenecek olan festivalde, Türkiye ve Avrupa'da canlı performanslar sergilemiş DJ'ler sahne alacak. 6 bin 500 metrekarelik arazide gerçekleşecek festivali izlemeye gelenler, ATV safari, paintball, paraşüt ve çeşitli animasyon aktivitelerini yapma fırsatı bulacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Heybeliada Arjantin İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title