Haberler

İsmail Vurgun, Pazarlar'da AK Parti'den Aday Adayı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde İsmail Vurgun, Pazarlar belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde İsmail Vurgun, Pazarlar belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Simav Belediyesi Fen İşlerinden emekli İsmail Vurgun, adaylık başvurusunu AK Parti Pazarlar İlçe başkanı Bilal Demirci'ye yaptı.

İsmail Vurgun basın açıklamasında, "Halkımızın ve teşkilatımızın istekleri doğrultusunda Yerel Yönetimler adına yeni hamleler yapmak ve memleketimize daha faydalı olabilmek için Ak Parti Pazarlar Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

"Gün artık gerçekçi projeler ile Pazarlarımızı 2023'e ve hatta 2071'e taşıma günüdür" diye sözlerine devam eden Vurgun, "Öyleyse 24 saatimizi milletimize hizmetle geçireceğiz. Hizmet yolunda hiçbir mazeret tanımıyoruz. İnanın boşa geçecek tek bir dakika bile yok! Her bir saniyenin bizlere hesabının sorulacağının idraki içerisindeyiz. Her bir arkadaşım hangi kademede olursa olsun gece başını yastığa koyduğunda "Bu gün vatanım ve milletim adına ne yaptım?" diye kendisine sormalıdır ve soracaktır. İlçe Belediye başkanlığımız dönemimizde ekip ruhunu geliştirmek "biz" diyebilmek için birçok çalışmada bulunduk. Yaptığımız her hareketimizde partimizi, Pazarlarımızı ve bize güvenenleri mahcup etmemeye çalıştık" diye konuştu.

Pazarlar Belediye Başkan Adayı Vurgun, "Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki hemen yarın seçim olsa Merkez İlçe teşkilatımız bu seçime hazırdır. Özellikle şunu vurgulayabilirim ki belediyecilik ekip işidir. Ekibimizle birlikte yaptığımız güzel çalışmalar bundan sonrada yapacaklarımızın teminatıdır. Gururla söylemek istediğim bir şey var. Siyasi hayatı Ak Parti ile başlamış, Ak Partiden başka partiye oyu nasip olmamış biri olarak İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olanıdır. Bilinciyle daha yaşanabilir bir Pazarlar için hizmet edeceğime söz veriyor ve 25 yıllık belediyecilik tecrübem ile Pazarlar Belediyesine ve Pazarlar halkına verimli olabileceğimi düşünerek belediye başkanlığı için aday adayı olduğumu açıklıyorum" şeklinde konuştu.

İSMAİL VURGUN KİMDİR?

"1961'de Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde doğdu. Pazarlar İlkokulu'ndan, Uşak İmam Hatip Ortaokulu'ndan ve Salihli Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü'nden mezun oldu. Askerliğini 1983-1985 yılları arasında Erzurum'da yaptı. 1986-1989 yılları arasında Simav Çitgöl Belediyesi'nde fen memuru olarak memuriyete başladı. 1989-2011 yılları arasında Simav Belediyesi Fen memuru olarak çalıştı. 2011 yılında Simav Belediyesi Fen işlerinden emekli oldu. Evli ve iki çocuk babası." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Demirci Ak Parti Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title