Haberler

İsmail Kartal: Galatasaray Şampiyon Olursa Alkışlarım

Güncelleme:

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Hamza Hamzaoğlu, 'F.Bahçe'yi şampiyon olması halinde alkışlarım' dedi, siz onları alkışlar mısınız?" sorusuna olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından şampiyon olması durumunda Galatasaray'ı alkışlayacağını söyledi.

Kartal, bir gazetecinin, "Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman alkışlayacağı yönünde açıklama yaptı. Galatasaray şampiyon olduğu takdirde siz alkışlar mısınız? Ayrıca Galatasaray maçı için ne düşünüyorsunuz?" sorusunu şöyle cevapladı:

"HEPİMİZ TÜRK FUTBOLUNA HİZMET EDİYORUZ"

"Hamza hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray takımı şampiyon olursa alkışlarım. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Hepimiz dost ve arkadaşız. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük camialar. Galatasaray maçı için de 4 puan fark 3 puanlık sistemde çok önemli bir şey değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Biz ilk yarıda 4 puan geriye düşmüştük ancak sonuçta ilk devreyi lider bitirdik. İyi oynuyoruz ve mücadele ediyoruz. Sadece birkaç haftadır maç kazanamadık. İnşallah bunu da en yakın zamanda kıracağız."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Kok Mobil-IOS:

Bu çoban ne kı fenerın basına koymussunuz Allah sızın belanızı versın

10
11
yanıtYanıtla
MelihMobil-IOS:

Keske bundan sonra butun hocalar bu sekilde konussa, Hamza hoca , Ismail hoca ve Bilic seviyorum sizi. Fanatik ve cahil taraftarlara busekilde yol gostermek lazim.

19
2
yanıtYanıtla
gossarlı:

arap ! aziz amcan kızmasın sonra

9
3
yanıtYanıtla
cim bomluMobil-ANDROID:

Bizde FENERBAHÇE şampiyon olursa alkışlar îz Bravo İSMAİL KARTAL hocam medeni cesaret budur dostluk herşey den önce gelir

10
2
yanıtYanıtla
ozanMobil-ANDROID:

aykut kocaman ve ismail kartal son 15 yilda fenere gelen en delikanli hocalari...ben gs liyim bana fatih terimmi...aykutmu deseler kisilikte hocalikta aykut derim

10
0
yanıtYanıtla
fenerMobil-ANDROID:

sen hoca değil fenerde malzemeci olamazsın.alkışlarmış sen takımı ne hale getirdin önce onu alkışla yetersiz.defolun gidin hepiniz fenerden

2
7
yanıtYanıtla
AdamMobil-ANDROID:

zaten 4 puan geridesin,simdiden alkisla bence.yaziklar olsun sana.

3
5
yanıtYanıtla
eyubowMobil-ANDROID:

fener gs yener bundan sonra takılacağını tahmin etmiyorum.şansız 2 hafta geçirdi sadece

3
4
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

o da biliyor feneri şampiyon yapamıyacağını oyle konuşuyor ben sezon başı söyledim ismail kartala fener iki beden büyük gelir diye ben de fenerliyim ama doğruyu konuşucan

6
1
yanıtYanıtla
BÜLENT ÖZYURTMobil-IOS:

AZİZ BABASINA SORMUŞMU BU AÇIKLAMAYI YAPMADAN ÖNCE...

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title