Haberler

İrem Derici, Ezan Sesini Duyunca Gazetecileri Susturdu

Güncelleme:

İrem Derici, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada ezan okunması üzerine ropörtajını yarıda kesti.

Bodrum konseri öncesi Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derici, ezan sesini duyunca gazetecilere "Ezan bitsin ondan sonra röportajımıza kaldığımız yerden devam edelim. Üstüne konuşmayalım" dedi. Ezanı dinleyen Derici daha sonra röportajına kaldığı yerden devam etti.

İrem Derici, Ezan Sesini Duyunca Gazetecileri Susturdu

AŞIK OLACAK VAKTİM YOK

Evden çıkmadığını ve bu yüzden hayatında biri olmadığını söyleyen İrem Derici "Dışarı çıkmıyorum. Dışarı çıkmayınca yeni bir insanla tanışmıyorum. Kimseyle tanışmayınca bir flört durumu olmuyor. Benim şu an kargo getiren biri ya da sipariş getiren birine ilk görüşte aşık olmam lazım. Dışarıdan gördüğüm tek insan genelde, eve kargo ya da sipariş getiren kargocular ve kuryeler oluyor. O yüzden aşık olacak vaktim bile yok. Kimseyi görmüyorum zaten" dedi.

İrem Derici, Ezan Sesini Duyunca Gazetecileri Susturdu

İrem Derici, Ezan Sesini Duyunca Gazetecileri Susturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Derici Bodrum Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (44)

KÜP KAFALI:

ulan nasıl güzel oynuyorsunuz yaaaa. . . Bu milletin en hassas olduğu konudur '' ezan ve din '' nasıl bunu hemen fırsata çeviriyorsunuz. Nasıl olsa karşındakiler basın mensupları. Ezan okunuyor ropörtajı keseyim dersem muhakkak haber olur diye düşünerek muhteşem PR yapmış olurum diye düşünmediyse ben insan değilim. Aksi halde normal yaşam tarzını göz önüme aldığım zaman kendi evinde yanında kimde yokken ezan okunduğu zaman parmağını kıpırdatmıyordur. Ben bunların içinde bir adamım ciğerlerini bilir

11
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Keşke tövbe edip bir daha aslaa açılıp saçılmasanız ve dosdoğru olsanız:)

12
1
yanıtYanıtla
Nihal:

Aynen katılıyorum,dogrusu budur.

yanıt4
yanıt0
Tolga:

güzel yorum.

yanıt3
yanıt0
...:

giydiklerine bak bide ezandan bahsedıyor cok ılgınc gercekten

4
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Aç kanına zayıflıyım diye bira içen iki kelimeyi bir araya getiremeyen abla bi sus be

3
9
yanıtYanıtla
NURİ:

oldu hemen cennet kapıları açıldı sana yav bi gidin ya

5
6
yanıtYanıtla
Zaza:

Cennet kapilari kime acilir onu allah bilir. Allah kalpleri halden hallere çevirendir. . . . Büyük konusma

yanıt0
yanıt0
489:

REK LAM LAR

6
4
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

ÇOK YAPMACIKSIN ÇOK.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title