Haberler

İnşaat ve Konut Sektörü Bir Araya Geliyor

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı’nda bir araya geliyor.

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geliyor.

Türk inşaat sektörünün en seçkin buluşmalarından biri sayılan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Marriott Hotel Asia'da yapılacak. Geçtiğimiz yıl 277 şirketin katılımıyla sektörde kendi rekorunu kıran konferans, düzenlendiği 2012'ten bugüne kadar 970 şirketi ağırladı. Konferansa aynı zamanda, öngörülenin ötesindeki yorumlara sahip vizyon sahibi konuşmacılar ve karar mekanizması üst düzey profesyoneller katılım sağlayacak.

Katılacak konuşmacılar arasında Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Mahmut Çelik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Murahhas Aza ve Hasan Rahvalı, İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, 24 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Gayrimenkul için Strateji Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer ve daha pek çok isim yer alıyor.

Konferansın alanında çok önemli bir buluşma olduğunu vurgulayan Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz, "Her yıl artan katılımlarla sektörün nabzını tutan konferansta bu yıl da büyük çaplı bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Sektörün en seçkin buluşmasında yine birbirinden değerli konuşmacıları ve katılımcıları ağırlamaktan onur duyacağız. Ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne yön verenleri bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bosch Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title