Haberler

İlhan Cavcav'dan İlginç Açıklamalar

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe'yi Şampiyon Olması Nedeniyle Kutlarken, Yine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Göndermede Bulundu. Futbol Federasyonu'na Aziz Yıldırım'ın Tutum ve Davranışlarını Değiştirmediği Sürece 'Fenerbahçe'yi Önceden Şampiyon İlan Edelim' Önerisinde Bulunmayı Düşündüğünü İfade Eden Cavcav, "Federasyona Bir Teklifte Bulunmayı Düşünüyorum. Aziz Yıldır...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe'yi şampiyon olması nedeniyle kutlarken, yine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu. Futbol Federasyonu'na Aziz Yıldırım'ın tutum ve davranışlarını değiştirmediği sürece 'Fenerbahçe'yi önceden şampiyon ilan edelim' önerisinde bulunmayı düşündüğünü ifade eden Cavcav, "Federasyona bir teklifte bulunmayı düşünüyorum. Aziz Yıldırım, bu tutum ve davranışlarını değiştirmediği sürece Kulüpler Birliği olarak toplanalım ve

Fenerbahçe'yi daha önceden şampiyon ilan edelim. Fenerbahçe, bizimle hiç maç yapmasın ve bizim şampiyonumuz olsun. Diğer 17 kulüpte kendi arasında liglere devam etsin" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Engelliler Haftası nedeniyle Gençlerbirliği ile Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. İlhan Cavcav, Fenerbanhçe'nin şampiyon olmasını kutlarken ilginç bir teklifte bulundu. Fenerbahçe'nin sezon bitmeden şampiyon ilan edilmesi görüşünü ortaya atan Cavcav, "Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyorum. Ben kamuoyunda Fenerbahçe düşmanı olarak biliniyorum. Benim Fenerbahçe'ye karşı bir

düşmanlığım yok. Aziz Yıldırım'ın kulübe çok büyük katkıları olmuştur, ama Allah korusun, hasbelkader Fenerbahçe şampiyon olmasaydı, Türkiye'deki ligler oynanabilir miydi diye düşünüyorum. Bu bakımdan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum. Federasyona bir teklifte bulunmayı düşünüyorum. Aziz Yıldırım, bu tutum ve davranışlarını değiştirmediği sürece, Kulüpler Birliği olarak toplanalım ve Fenerbahçe'yi daha önceden şampiyon ilan edelim. Fenerbahçe bizimle hiç maç yapmasın ve bizim

şampiyonumuz olsun. Diğer 17 kulüpte kendi arasında liglere devam etsin. Bundan Türk futbolu da büyük zarar görüyor. Federasyon suçlanıyor, hakemler suçlanıyor" diye konuştu.

Zor şartlar altında görevlerini yapan Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) da kutlayan Cavcav, "Arkadaşlarımız, bu kadar stres içinde, bu kadar töhmet altında Türkiye liglerini buraya kadar getirdi. MHK'da görev yapan tüm arkadaşları Gençlerbirliği Başkanı olarak değil, İlhan Cavcav olarak kutluyorum. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Avrupa'da da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederler" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor'un satışıyla ilgili sorular soran basın mensuplarına ise Cavcav, "Gençlerbirliği Oftaşspor'un satışıyla ilgili özellikle Ankara basınında sürekli olarak haberler yazılıyor. Basınımız bu kadar meraklıysa aralarında para toplayarak Gençlerbirliği Oftaşspor'u alabilirler. Bir sıkıntı olursa ben devreye girer ve yardımcı olurum" şeklinde cevap verdi.

(EKO-İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title