Haberler

İletişim Duayenleri İstanbul'da Buluşuyor

Güncelleme:

Dünyanın birçok ülkesinden iletişim uzmanlarını buluşturacak Global PR Trendleri Zirvesi 26-27 Şubat tarihlerinde Pera Palace Otel'de yapılacak.

Bu yıl resmi iş ortağı Excel İletişim Yönetimi olan zirvede, 34 ülkeden dünyanın en önemli markalarının iletişim duayenleri bir araya gelecek. Zirvenin detaylarını ve iletişim sektörüne sağladığı katma değeri, Excel İletişim Yönetimi Ajans Başkanı Figen İsbir ile konuştuk.

Global PR Trendleri Zirvesi, bu yıl Excel İletişim Yönetimi'nin girişimi ve resmi iş ortaklığıyla İstanbul'da yapılacak. Global PR Trendleri Zirvesi ile yollarınız nasıl kesişti?

Excel 1994 yılında kurulmuş bir şirket. 2015'te 21. yaşımıza adım attık. Yaşanmış bu ilk yirmi yıl boyunca, mesleğimizin algı yönetimi olduğunu ve bunun da ancak tüm iletişim disiplinleriyle kol kola girilerek ve 360 derece farkındalıkla yapılabileceğini söyledik. Bilginin, stratejinin ve dolayısıyla soyut değerlerin tek sermaye olarak kullanıldığı algı ve itibar yönetimi alanında, çok tutarlı bir sürdürülebilirlik çizgisi yakalanabildiğini gösterdik.

Üstelik, 20 yıl öncesinde bu alanın marka ve kurum değerine eklediği somut kazançlardan hemen hiç haberdar olmayan bir ülkede... Bu yüzden, kendi tanıtımı için hemen hiç yatırım yapmadan büyüyebilmiş ve itibar kazanmış bir şirket olarak 21. yılımıza, bizi biz yapan değerlere, "bilgiye", "yenilikçi" yaklaşımlara ve geleceği öngören "vizyona" inancımızı simgeleyip yaygınlaştıran bir kutlama ile başlamak istedik.

Bu hedef bizi, yıllardır yurt dışına giderek izleyici olarak katıldığımız Global PR Trendleri Zirvesi'nin Türkiye bacağında resmi iş ortağı olmaya götürdü. Artık, her yıl İstanbul'da tekrarlayarak gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz bu girişimle, hem bilgiye değer veren, değerini bilen tüm kurumlara, hem de bu değerlere duydukları inançla bizi buraya taşıyan müşterilerimize ve iş ortaklarımıza bir tür teşekkür de sunmak istedik. Daha önce zirveye katıldığınızı belirttiniz. Zirvenin iletişim sektörüne katkısını özetler Global PR Trendleri Zirvesi, dünyanın birçok ülkesinden iletişim uzmanlarını buluşturan bir zirve. 2011'den beri düzenleniyor. Şimdiye dek birçok farklı ülkede tam 15 kez düzenlendi.

Bizim de daha önce izleyici olarak katıldığımız bu zirveler, iletişim sektöründe dünya ölçeğindeki en son trendlerin ve deneyimlerin paylaşılmasına katkı sağlarken, dünyanın pek çok ülkesinden kurumların, markaların ve ajansların iletişim profesyonellerini buluşturuyor; iş alanlarına dair ufuk açıcı bilgi alışverişlerinin yapılmasına olarak sağlayarak yeni bakış açıları kazandırıyor.

Zirvede bu yıl öne çıkan konu başlıkları neler olacak?

Global PR Trendleri Zirvesi; interaktif sunumlar, vaka örnekleri, yenilikçi uygulamalarla meslektaşlarımız arasında önemli bir bilgi alışverişi olmasını sağlayacak. Bu yıl çok önemli uluslararası markaların iletişim profesyonelleri İstanbul'da olacak. Zirvede deneyimlerini paylaşacak markalar arasında Linkedin, Microsoft, AkzoNobel, General Electric, Cisco, HSBC, Roche, Citibank, Lenovo, BBC ve Chevron gibi sektörlerinin öncü kuruluşları var. Bu önemli kurumların iletişim deneyimleri, Global PR Trendleri Zirvesi'nde Türkiye'deki meslektaşlarımız ile paylaşılacak.

Bu yıl zirvede itibar inşa etmek, yöneticiler için PR'ın önemi, iletişim fonksiyonlarının evrimleşmesi, dijital iletişimde zorluklar ve fırsatlar, medya ile daha iyi ilişki kurmak için özgün modeller gibi farklı konular ele alınacak.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Türkiye Eğitim Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title