Haberler

Iğdır Belediye Başkan Vekili Malk´Tan Polis Aramasına Tepki:

'doğal Suçlu Olarak Görülmemiz Süreciyle Karşı Karşıyayız'

'DOĞAL SUÇLU OLARAK GÖRÜLMEMİZ SÜRECİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ'

Iğdır Belediye Başkan vekili BDP'li Hüseyin Malk, polis ekiplerinin belediyede yaptıkları arama ve bazı dosyalara elkoymasına tepki gösterdi. Hüseyin Malk, siyasal kimliklerinden dolayı olağan şüpheli ve suç işleme potansiyeline sahip bir yönetim olarak algılandıklarını iddia etti.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma nedeniyle 29 Eylül 2010 günü Belediye'ye gelen Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, bir kısım ihale dosya ve evraklarına el koyduğunu anımsatan Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk, "Belediyenin bütün iş ve işlemleri elbetteki yargısal denetime açıktır. Endişemiz, temsilliyetini yaptığımız siyasal kimliğimizden dolayı olağan şupeli ve suç işleme potansiyeline sahip bir yönetim olarak algılamamızdır. Belediyecilik anlayışımızın ve uygulamalarımızın kriminal bir etikete sahip olduğu gibi, önyargı ve kimi ön kabullere tabi tutulmasını kentimiz ve ülkemiz adına üzülerek görmekteyiz. Bu yaklaşımın yargı mercilerince de kabul edilerek doğal suçlu olarak görülmemiz sureciyle karşı karşıyayız. Bu durumu manidar buluyor ve kesinlikle kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Iğdır Belediyesinin BDP'li bir yönetime sahip olmasının kent ve ülke bakımından bir zenginlik, renklilik ve farklılık nişanesi olduğunu kaydeden Malk, kenti halkçı, özgürlükçü, demokratik ve ekolojik bir anlayışla yönettiklerini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title