Haberler

Hedef Akredite Borsa

Güncelleme:

TOBB tarafından Boğazlıyan Ticaret Borsası'na akreditasyon geliştirme ziyareti gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 14. Dönem Akreditasyon Sürecindeki Oda ve Borsa Geliştirme ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan Ticaret Borsası'na ilk geliştirme ziyareti gerçekleştirildi.

Boğazlıyan Ticaret Borsası (BTB) üyelerine Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermeyi, özel sektörün önünü açmayı ve temel Oda/Borsa faaliyetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlayan Akreditasyon Sistemi'nin ilk geliştirme ziyareti gerçekleştirildi. Boğazlıyan Ticaret Borsası'nın akreditasyon sürecindeki çalışmalarını gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretine; TOBB Baş Denetçisi Olcay Koca, TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri Özge Karatepe katıldı. Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Genel Sekreter Ali Ayık, Akreditasyon Sorumlusu Nesrin Avcı, Borsa Haberleşme Birimi Sorumlusu Orhan Canagir ve Borsa Personelinin hazır bulunduğu geliştirme denetiminde Boğazlıyan Ticaret Borsası'nın akreditasyon sürecindeki çalışmaları gözden geçirildi.

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı denetim sonrasında şu ifadelere yer verdi: "Üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm personelimizle birlikte elbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim, organizasyon ve seminerler düzenleyerek üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesine zemin hazırlayacağız. Yürüttüğümüz projelerle ilçemizin gelişimine ve işletmelerimizin kurumsallaşmasına katkı sağlayacağız. Akreditasyon sistemi sayesinde de çalışmalarımızı programlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatımız olacak. Akredite olduktan sonra daha büyük sorumluluklar yükleneceğiz ve hizmet kalitemizi daha da arttıracağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimiz ile sağlam ilişkiler kurmayı, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi ve kurumsallaşmış yapısıyla örnek bir kurum olmayı hedefliyoruz" dedi.

Akreditasyon Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda ve Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Bu çerçevede, Boğazlıyan Ticaret Borsası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini 5 yıldıza yükseltmek amacı ile busürece dâhil olmuştur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Boğazlıyan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title