Haberler

Has Parti'den, Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne Ziyaret

Başkanı Ali Dursun ve yönetim kurulu üyeleri Önder Kenez, Seyfettin Atakan, Ali Söyler ve Gençlik Kolları Başkanı Erkan Dursun, 18 Mart tarihinde yapılan Genel Kurulun ardından güven tazeleyen Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan...

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Akhisar İlçe

Başkanı Ali Dursun ve yönetim kurulu üyeleri Önder Kenez, Seyfettin Atakan, Ali Söyler ve Gençlik Kolları Başkanı Erkan Dursun, 18 Mart tarihinde yapılan Genel Kurulun ardından güven tazeleyen Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan HAS Parti İlçe Başkanı Ali Dursun "Güven tazeleyen yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. HAS Parti olarak yaptığınız her olumlu işin arkasındayız. Elde ettiğiniz bu başarınızı tebrik ediyoruz" dedi.

Zor günler geçirdiklerini belirten Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, "Yapılan son seçimin neticesinde sandık en doğruyu söyledi. Sandığın verdiği karar neticesinde tekrar görevimizin başına geldik" dedi.

(BG-ERG-

04.04.2012 21: 03: 21

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title