Haberler

Hareket Halindeki Otobüsün Şoförüne Saldırdı

Antalya'da durak haricinde yolcu almayan şoför, başka bir araçla otobüsü takip edip diğer durakta binen yolcunun saldırısına uğradı.

Antalya'da durak haricinde yolcu almayan şoför, başka bir araçla otobüsü takip edip diğer durakta binen yolcunun saldırısına uğradı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 15.20'de Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 252 Sokak üzerindeki bir otobüs durağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki E.K. idaresindeki 07 MKL 29 plakalı KC 06 numaralı toplu ulaşım otobüsü, durak harici bölgede A.B. isimli bir kişi tarafından yolun ortasına kadar çıkıp durdurulmak istendi. Vatandaşı son anda fark edip direksiyonu kıran otobüs şoförü olası bir kazayı kıl payıyla atlatırken, olay bununla da bitmedi. Yoldan geçen bir aracı durdurarak otobüsün peşinden gelen yolcu, birkaç durak ilerideki otobüs durağında bindiği araçtan inip koşarak otobüse bindi ve şoföre hakaret etmeye başladı. Otobüs şoförü yolcuların bulunduğu otobüste konuyu büyütmek istemedi ve telefonla polis ve bağlı bulunduğu kurumdan yardım istedi. Bunu gören yolcu da kendi arkadaşlarının arayıp onlara adres verip olay yerine çağırdı. Kısa süreli şoförle tartışan saldırgan yolcu otobüsten indirildi. Otobüsten indirilen yolcu A.B., çevirdiği bir ticari taksiyle otobüsü takip etmeye başladı.

OTOBÜSÜ TİCARİ TAKSİYLE TAKİP ETTİ

Bir süre taksiyle otobüsü takip eden A.B.'nin durumundan şüphelenen taksici kısa bir süre sonra şüpheliyi otobüsün geçiş güzergahına yakın bir noktada indirdi. Durakta yakaladığı aynı otobüse binen zanlı kartını okutup, yolcular arasına girdi. Yine telefonla arkadaşlarını çağıran A.B., yine telefonla polisten yardım isteyen şoföre seyir halindeyken bir anda saldırıp vurmaya çalıştı. Hemen otobüsü durduran şoför kendini korumaya çalışırken, bu defa devreye otobüsteki yolcular girdi.

YOLCULAR PANİK YAŞADI

Arbede sebebiyle çocukların da bulunduğu otobüste kısa süreli panik yaşanırken, şehir eşkıyasına vatandaşların tepkisi gecikmedi. Şoförü koruyup kimliği belirsiz saldırgana hem fiziki hem sözlü olarak müdahale eden yolcular, saldırganı otobüsten indirip şoförü teselli etti. Saldırganın otobüsten indirilmesinin ardından sefer kaldığı yerden devam etti. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

ENGELLİ ÜCRETSİZ KARTI VAR

Otobüs şoförü, olayın ardından Fatih Polis Merkezine giderek şüpheli hakkında şikayette bulundu. Kullandığı kart üzerinden zanlının engelli ücretsiz ulaşım kartı verilen A.B. olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

(İsa Akar - Adem Akalan / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title