Haberler

Happy Casa Brindisi: 72-91

Güncelleme:

SALON: Nilüfer TOFAŞ Spor SalonuHAKEMLER: Ademir Zurapovic (Bosna Hersek), Fernando Calatrava (İspanya), Luis Castillo (İspanya)TOFAŞ: Purcell 11, Berk Uğurlu 8, White 4, Simmons 3, Phillip 22, Zubcic 5, Berkan Durmaz, Christon 10, Batın Tuna, Alihan Demir, Mert Konuk 2, Muhsin Yaşar 7HAPPY...

SALON: Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu

HAKEMLER: Ademir Zurapovic (Bosna Hersek), Fernando Calatrava (İspanya), Luis Castillo (İspanya)

TOFAŞ: Purcell 11, Berk Uğurlu 8, White 4, Simmons 3, Phillip 22, Zubcic 5, Berkan Durmaz, Christon 10, Batın Tuna, Alihan Demir, Mert Konuk 2, Muhsin Yaşar 7

HAPPY CASA BRINDISI: Bostic 5, Gaspardo 8, Thompson 11, Perkins 13, Willis 12, Krubally 10, Zanelli 3, Visconti 8, Cattapan 1, Guido, Udom 4, Bell 16

1.PERİYOT: 21-27

DEVRE: 36-51

3.PERİYOT: 53-72

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu I Grubu 4. hafta maçında sahasında ağırladığı Happy Casa Brindisi'ye 72-91 mağlup olarak, gruptaki 4. yenilgisini aldı ve Avrupa'ya veda etti.

Mücadele karşılıklı sayılar ile başlarken, her iki ekip de hücumda etkili bir görünüm çizdi. 5. dakika İtalyan temsilcisinin 10-11'lik üstünlüğü ile geçilirken, Bell ve Perkins'in uyumlu oyunuyla farkı açan Brindisi, ilk periyodu 21-27 önde tamamladı.

İkinci periyotta Phillip'in sayılarıyla oyuna ortak olmaya çabalayan TOFAŞ, savunmada ise dilediği sertliği gösteremeyerek, rakibine kolay atışlar tanıdı. 15. dakika konuk ekibin 29-38'lik skor avantajında geçildi. Visconti ile farkı çift hanelere taşıyan Brindisi, savunmada da geçit vermeyerek soyunma odasına 36-51 üstün gitti.

Dönüşte dirençli başlayan TOFAŞ, D.J. White'ın orta mesafe basketiyle farkı 10'a düşürdü: 43-53. Ancak boyalı alandan yeniden verim alan İtalyan temsilcisi, savunmasıyla TOFAŞ'ın da hücumda ritim bulmasını engelledi. Farkı yeniden açmaya başlayan İtalyan ekibi, final periyoduna 53-72'lik skor avantajıyla başladı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren Brindisi, 35. dakikayı 64-80 önde geçti. Bu bölümde TOFAŞ cephesi, çözüm üretmekte zorlanırken, mücadelenin son anlarında da ritmini koruyan İtalyan temsilcisi, parkeden 72-91 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından TOFAŞ, gruptaki 4. maçında 4. yenilgisini alarak bir üst tura çıkma şansını yitirdi ve Avrupa'ya veda etti. Brindisi ise, 3. galibiyetini aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Berkan Durmaz Berk Uğurlu İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title