Haberler

Hande Sarıoğlu, işine mal olan dans videosunu bir kez daha paylaşıp ateş püskürdü

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosunun ardından işinden olan eski Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, olay yaratan videosunu yeniden paylaşıp kendisiyle ilgili haber yapanları sosyal medyadan ağır şekilde eleştirdi.

Oryantal dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, ses getirecek bir paylaşımda bulundu.

Kişisel Instagram hesabından işini kaybetmesine neden olan oryantal dans videosunu bir kez daha paylaşıp sert ifadelerle yaşananlara tepki gösterdi.

İşte Hande Sarıoğlu'nun açıklamaları;

"RENKLİ KİŞİLİĞİMDEN VAZGEÇMEM"

" Akçaova'dan 2008 yılında çıkıp İstanbul'da üniversite okumaya gelip, 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak, 6 yaşımdan beri de oryantal oynamaktan kırar geçirirdim ortalığı. Çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal da yaparım kariyer de. Hiçbir zaman, hiçbir yerde, değerlerimden ve doğrularımdan vazgeçmedim, her zaman özümü korudum, geldiğim noktada kişiliğimden ve karakterimden bir günden bir güne ödün vermedim, bunun aksini beni tanıyan bir Allah'ın kulu da inkar edemez. Renkli kişiliğimden sizin siyahınız için vazgeçmeyeceğim, size fazla gelen neşemden de, deli dolu yanımdan da ödün vermeyeceğim"

Hande Sarıoğlu, işine mal olan dans videosunu bir kez daha paylaşıp ateş püskürdü

"BİZİM DANSIMIZI İDARE EDEMEDİLER"

"Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta 'kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, neticesinde bir haber kanalıdır. Hiç uzatmadan 'İstifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın' dedim. Ama durup düşününce, 'Bir benim dansımdan mı rahatsız oldular?' diye düşündüm. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten."

Hande Sarıoğlu, işine mal olan dans videosunu bir kez daha paylaşıp ateş püskürdü

"İNSANLIĞINIZA TÜKÜREYİM"

"O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim."

Hande Sarıoğlu, işine mal olan dans videosunu bir kez daha paylaşıp ateş püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Habertürk İstanbul Akçaova Haberler

500

Yorumlar (58)

Aliveli:

Var ki oynamış. Gayet de güzel oynamış. Maşallah

25
18
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Hec uzilme askim biz beslerik senii

25
16
yanıtYanıtla
can:

sen once ac karnini doyur.

yanıt0
yanıt5
Erkan:

Kendine vucuduna güvenmiş dans etmiş içten kötülük yapmamışsa ne gerek vardı

20
15
yanıtYanıtla
rakim:

amacına ulaştın, 2 gündür sağlam pr yaptın helal olsun

22
12
yanıtYanıtla
COVİDAN 19,5:

Üzülme be gülüm, Sana iş mi yokGirersin Gazinonun birine ayyaşlara güzel güzel şovunu yaparsın be gülüm

16
17
yanıtYanıtla
Andy:

Konsomatrissin demekki Sen iyi biliyorsun oraları

yanıt2
yanıt2
Gogul48:

O ve onungibilerin hayatının bir günü size bir yıllık hayat olabilir konumda öncü ruh taşıyanınız bilesin.bugibiler senin hayalini kuramayıp ezberini bozamandıgın yerde yeni yaşam alanına liderlik eden lider ruh ama sen ve siz bunu bilemezsiniz.(ayrıca kanalda onu taşıyamadı.kendileeince vizyon detayları adına hadi canım deselerde meseleyi birde bu hakikatı ile biz bir insanı nasıl taşıyamadık diyede bu meseleyede kendi taraflarından böylecede baksınlar.alaktan olma rahimden doğma sizin gibi yer içer ağırlıgı hisseder sizin yaşama ve acıkma zaman dilimi tüketimli meryem oğlu isa mesih mehdi148.

yanıt0
yanıt1
özkara:

süpersinnnnnnnnnnn. . . . . . müthiş. . . . . . gerçektennnnnnn. . . . .

20
11
yanıtYanıtla
İYİ KÖTÜ ÇİRKİN:

Bunu da harcarlar daha da kanallarda görülmez acilinden zengin iş insanı lazım.. :))

18
11
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title