Haberler

    Haluk Şahin: Avrupa'ya Odaklandık

    Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, eksik oyuncuların fazla olmasına karşın ligde kalan son 2 karşılaşmayı da Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda kazanmak istediklerini ve bu maçlara odaklandıklarını söyledi.

    Ligde hafta sonu deplasmanda Bursaspor, gelecek hafta da sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak bordo-mavili takımda eksik oyuncuların sayısı daha da arttı.

    Bordo-mavililerde, kart cezalıları Okay Yokuşlu, Tomas Hubocan ve Juraj Kucka, hafta sonu Bursaspor maçında görev alamayacak. Onur Recep Kıvrak, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok'un da sakatlıkları sürerken bu oyunculara Burak Yılmaz ile Hugo Rodallega da eklendi.

    Futbol şube sorumlusu Haluk Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını kaydetti.

    Burak'ın kasıklarındaki ağrının oynamasına engel olduğunu belirten Şahin, "Burak Almanya'ya gitti, Berlin'de ameliyat edilecek. Kalan iki haftada takımda yer alamayacak." dedi.

    Şahin, Rodallega'nın da sakatlığının bulunduğunu ifade ederek, bu futbolcunun MR'ının çekildiğini ve bu hafta forma giyemeyeceğini aktardı.

    "Her şeye rağmen başaracağız"

    Haluk Şahin, eksikliklere rağmen son 2 karşılaşmayı kazanacaklarına inandıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular konusunda bir şansızlık yaşıyoruz. Ama Trabzonspor, zorlukların üstesinden gelecek bir takımdır. Ligde 5. sıradayız ve Avrupa kupalarına katılma yolunda en güçlü adaylardan biriyiz. Bizim üzerimize düşen son 2 maçımızı da kazanmak, kupa finaline göre de durumumuz belli olacak. Her şeye rağmen bu hedefimizi başaracağımıza inanıyoruz. Biz bu maçlara, hedefimize odaklandık."

    Trabzonspor'un Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Şahin, "Trabzonspor, geçmişinde aldığı sonuçlarla, camia olarak her zaman Avrupa'da yer almayı hak eden bir takımdır. Bu sezon sonunda Avrupa'da olmak, prestij açısından, daha iyi hamleler yapmak açısından da önemli olacak. Son yıllarda eksiklik duyduğumuz Avrupa'da gelecek yıl olmak istiyoruz." diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Haluk Şahin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title