Haberler

Halit Ergenç'e Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan Eleştirisi: Olmamış Oğlum

Güncelleme:

Halit Ergenç, alışveriş sırasında yanına gelip "Muhteşem Yüzyıl-Kösem" dizisini eleştiren hayranına ne cevap vereceğini şaşırdı.

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sultan Süleyman karakterinin ardından dinlenmeye çekilen Halit Ergenç önceki gün Akmerkez'deydi.

"Muhteşem Yüzyıl-Kösem"in düşük reyting almasını soran muhabirlere "Takip edemedim. Ama bayağı uğraşıyorlar. Yakında Beren Saat girecek. Beren'in girişini senaryoda erkene almışlar, iyi olacak" yanıtını verdi.

"KÖSEM DİZİSİ OLMAMIŞ"

Tam bu sırada yaşlı bir kadın Ergenç'in sözünü keserek "Kösem dizisi olmamış, beğenmedim. Bir defa Hülya Avşar hiç olmamış. Sizin Muhteşem Yüzyıl'ı unutamıyorum. Bununla mukayese bile edilemez" diyerek Kösem'i eleştirdi.

"YAKINDA GÜZELLEŞECEK"

Hayranının sözleri karşısında ne yapacağını şaşıran Ergenç "Yakında güzelleşecek" diyerek konuyu kapattı.

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Halit Ergenç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Yayından Kaldırılsın...:

İNŞALLAH izlenmezde yayından kaldırılır. Vatan hainlerinin canlandırdığı bir Osmanlı dizisini ekranlarda görmek istemiyoruz.

50
6
yanıtYanıtla
beren saatin oynadığı hiç bir diziyi izl:

Beren Saat in oynadığı hiçbir diziyi ve filmi izlemem.

43
8
yanıtYanıtla
salih:

şu anda diziyi götüren beren saatin yerini alacağı söylenen kız oyunculuğu genç yaşına rağmen berenden iyi

43
4
yanıtYanıtla
niloya Mobil-ANDROID:

ohhh cok sevindim dualarim kabul oldu insallah kalkar yayindan pkk dizisi oyunculari o beren denen yaratik turkiyede yasiyo parasini yiyo pkk destek veriyo yaziklar olsun izlemeyin sakin

36
7
yanıtYanıtla
millet bunu seyreder mi???:

Güneydoğuda şehitlerimiz var diyen gazeteciye ''Bizim de şehitlerimiz var. '' diyen bir kadına baş rol verilir, tarih de haremden ibaretmiş gibi gösterilirse olacağı budur.

31
5
yanıtYanıtla
Fikret dana Mobil-IOS:

Çok kötü dizi

33
2
yanıtYanıtla
Berensavar??:

Beren girerse reyting iyice duser ??

27
6
yanıtYanıtla
ÇİVİCİ:

Halit kardeş bu dizi neden tutmadı? heralde görmedim duymadım bilmiyorum diyenlerdensin, , söyleyeyim Beren yüzünden tutmadı bu dizi yok Beren girince reyting artarmış dahada düşecek merak etme?, , bu diziyi yeminle hiç syretmedik daha dizinin ara reklamında bile kanal değiştiriyoruz seyretmiyoruz seyretmeyeceğiz de !tahammülümüz yok !Allah affeder halk affetme Halit kardeş sende dikkat et adımlarına sözlerine halk senide aforoz etmesin sonra !

22
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İnşaallah kaıkar yayından ohhhhhhhhhh

27
1
yanıtYanıtla
tr:

türklerin derdi de bu daha cok dizi seyredip soyundan utanıp avrupali olmak

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title