Haberler

Hakkari Polisinin Sitesine "12 Eylül" Hacki

Hakkari Polis Teşkilatının İnternet Sitesi "Www.hakkari.pol.tr", 12 Eylül'ün Yıl Dönümünde Hacklendi. Siteye 12 Eylül Askeri Darbesi'ni Protesto Eden Bir Metinle, Sloganlar Yerleştirildi.

Hakkari polis teşkilatının sitesi www.hakkari.pol.tr, 12 Eylül Askeri müdahalesini protesto eden internet korsanları tarafından hacklendi.

Siteye, “Bizim çocuklar iyi iş başardı” yazısıyla başlayan bir metin yerleştirildi. Metinde, “Sizin çocuklar iyi iş başaramadılar. Çünkü bu halk, eli kanlı katil generallerinizi değil, 17 yaşında darağacında yiğitçe can veren Erdal Eren'leri hatırlıyor” sözlerine yer verildi.

Metinde ayrıca, “Paşa paşa yargılanacaksınız. Hem de düzeninizin incir yaprağı olan mahkemelerinizde değil. Halkın mahkemelerinde” ifadesi de kullanıldı. Siteye, “Kahrolsun 12 Eylül Askeri Faşist Cuntası”, “Faşizmi Döktüğü Kanda Boğacağız! Yaşasın Devrim ve Sosyalizm!” sloganları da konuldu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title