Haberler

Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye mi geliyor? Yılmaz Vural kimdir? Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar neler?

Güncelleme:

Fenerbahçe aldığı başarısız sonuçların ardından Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Gündeme gelen iddiaların ardından Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye mi geliyor? Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar hangileri? sorularının yanıtı merak edildi. Peki, Yılmaz Vural Fenerbahçe'yle ilgili ne dedi? Yılmaz Vural kimdir?

Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye mi geliyor? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Vitor Pereira'nın her gün yeni bir ismin gündeme geldiği Sarı-Lacivertli ekibin listesinde Slaven Bilic, Jorge Jesus gibi yabancı adayların dışında İsmail Kartal, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın gibi yerli isimlerin de yer aldığı iddia ediliyor. Yılmaz Vural kimdir?

YILMAZ VURAL FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Yönetim kabarık listeden en doğru adayı seçmek için yoğun bir mesai harcarken, adı sürekli olarak gündeme gelen tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'dan katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar geldi.

"DİĞER ALTERNATİFLERDEN DAHA FAZLA İŞ YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçeli bazı yöneticilerle görüştüğünü ifade eden Vural, "Fenerbahçe'yi çok istiyorum, çok iyi top oynatırım. İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe'ye yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam kimseyi mahcup etmem. Diğer alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum."

SON OLARAK BB ERZURUMSPOR'DA GÖREV ALDI

Türk futbolunun önde gelen isimleri arasında yer alan Yılmaz Vural son olarak BB Erzurumspor'da görev aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, mavi-beyazlıların Süper Lig döneminde 9 maçta kulübede bulundu. 68 yaşındaki teknik adamın döneminde BB Erzurumspor 1.11 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar

Antalyaspor*, Adanaspor*, Adana Demirspor*, Akhisarspor, Ankaragücü, Bursaspor*, BB Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Denizlispor, Dardanelspor, Eskişehirspor*, Elazığspor, Giresunspor, Gençlerbirliği*, Gaziantepspor, Göztepe, Konyaspor, Kasımpaşa, Kocaelispor, Karşıyaka, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Malatyaspor, Osmanlıspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Trabzonspor

YILMAZ VURAL KİMDİR?

1970-1974 yılları arasında amatör olarak futbol oyanamaya başlamıştır. 1975 - 1979 yılları arasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisin'de eğitim alan Yılmaz Vural 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı.

1975 - 1979 yılları arasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisin'de eğitim alan Yılmaz Vural 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Futbol kariyereine 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de devame den Yılmaz Vural 1978-1979 sezonununun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı.

Yılmaz Vural'ın ilk teknik direktörlük deneyimi 1986 yılında Malatyaspor ile başlamıştır. Okan Üniversitesi, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, yeni öğretim döneminde Spor Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak futbol derslerini verecektir. 20 Şubat 2014 tarihinde, Spor toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşa kulübünü devralmak istediğini açıkladı.

YILMAZ VURAL'IN EŞİ KİM?

İsmet Vural ile evli olan Yılmaz Vural 3 çocuk babasıdır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Yılmaz Vural Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title