Haberler

Yargı 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 33. bölüm fragmanı izle! Yargı yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme:

Önemli isimlerin başrollerde olduğu Yargı dizisi heyecanla bekleniyor. Farklı bir senaryoya sahip olan Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? Yargı 33. fragmanı yayınlandı mı? Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Yargı 33. bölüm fragmanı izle!

Ekranların beğenilen dizisi Yargı yeni fragmanı yayınlandı! Heyecanla beklenen Yargı dizisinin 33. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Yargı konusu nedir? Yargı 33. Fragmanı nasıl izlenir! Yargı oyuncuları kimlerdir? Tüm detaylar haberimizde…

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı dizisi 32. Bölümde Ceylin ve Ilgaz tek celsede boşanıyor! 1

YARGI KONUSU NE?

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Hayat onu erken sınamıştır; kısa süre önce hapishaneden çıkan babasının yokluğunda ailesinin direği olmuştur. Annesi ve kardeşlerine kendince destek olmaya çalışmış ve hayatın sert koşullarıyla tek başına savaşmayı öğrenmek zorunda kalmıştır. Babasının haksız yere suçlanmış olduğuna inandığı için de içten içe öfkelidir, bu yüzden mesleğini kendi kurallarına göre yapar. Bir gün, bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz'ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz'ın, Ceylin'in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır; bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. Üstelik kendisi gibi saygı duyulan, mesleğinin yüz akı olarak gösterilen babası Metin; İstanbul emniyetinde cinayet büro amiri olarak çalışmaktadır. Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Mesleğini de ömrü boyunca bu ilkelere dayanarak yapacağına dair hem Metin'e hem kendisine söz vermiştir. Bu yüzden Ceylin ve Ilgaz, büyük bir çatışma yaşar ve karşı karşıya kalırlar. Fakat Ilgaz; kendisinden çok farklı olan ve sürekli başı belaya giren kardeşi Çınar'ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkmak zorunda kalır. Ceylin'den kardeşini savunmasını ister; zira bütün okların kardeşini gösterdiği bu vakada Ceylin'in sınırsızlığına ihtiyacı vardır. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar'ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yargı 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Yargı Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title