Haberler

Ulaş Karasu kimdir? Ulaş Karasu kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

Güncelleme:

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu aynı zamanda Bayındırlık, imar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesidir. Ulaş Karasu kimdir? Ulaş Karasu kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte Ulaş Karasu'nun biyografisi...

Son dönemde vatandaşlar tarafından internette en çok aratılanlar arasında yer alan Ulaş Karasu, siyasi kariyerine 1999 yılında CHP Adana Gençlik Kollarında başladı. 2012 - 2015 ve 2016 - 2018 yılları arasında Sivas İl Başkanlığı yapan Ulaş Karasu hakkındaki detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

ULAŞ KARASU KİMDİR?

Ulaş Karasu Sivas'ın Kangal ilçesinde 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Babası ismi, Batur,Anne ismi ise Melahat'tir.
İnşaat Mühendisi; İlk ve ortaöğrenimini Havuz köyünde, lise öğrenimini Gelibolu'da tamamladı. 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi.

2007 yılına kadar farklı şantiyelerde İnşaat Mühendisliği yaptı. 2007 yılından itibaren kendi firması ile iş hayatına devam etti. Siyasi hayatına 1999 yılında CHP Adana Gençlik Kollarında başladı. 2008 - 2012 yılları arasında Sivas İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2012 - 2015 ve 2016 - 2018 yılları arasında Sivas İl Başkanlığı yaptı.

Karasu, evlidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milletvekili Ulaş Karasu Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title