Haberler

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS - BJK bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig 6. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk edecek. Haftanın önemli maçında Trabzonspor ile Beşiktaş, 93. kez karşı karşıya gelecek. Bu sezon lige iyi başlayamayan Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında üç puan arayacak. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de 93. kez karşılaşacak iki ekip de maçtan üç puanla ayrılmak istiyor. Maç öncesinde Trabzonspor 6 puana, Beşiktaş 5 puana sahip. TS - BJK maçı öncesinde rekabetin istatistikleri, son durumlar haberimizde. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 6. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, 29 Eylül 2019 Pazar günü karşılaşacak. Medical Park'ta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Maçın yayını beIN Sports ve beIN Connect'ten olacak.

TRABZONSPOR İLE BEŞİKTAŞ'IN 93. RANDEVUSU

Trabzonspor ve Beşiktaş, Süper Lig'de 93. kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 92 maçta Beşiktaş'ın rakibine 36-33'lük üstünlüğü bulunuyor. 23 maç ise berabere bitmiş.

İki takım arasında oynanan son 15 maçta Beşiktaş'ın sadece 2 yenilgisi var. 6 maçın berabere bittiği rekabette 7 maç siyah beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi.

18/05/19 Trabzonspor 2-1 Beşiktaş

16/12/18 Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

05/03/18 Trabzonspor 0-2 Beşiktaş

01/10/17 Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

08/04/17 Trabzonspor 3-4 Beşiktaş

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde Beşiktaş'ta Muhammed Elneny ve Adem Ljajic ile sakatlığı bulunan Victor Ruiz forma giyemeyecek. Diğer yandan cezası biten Vida ile sakatlığı geçen Enzo Roco'nun oynayıp oynamayacağı Abdullah Avcı'nın kararına bağlı.

TRABZONSPOR'DA SON DURUM

Bordo mavili takımda cezalı oyuncu yok. Fakat sakatlıkları süren Abdülkadir Ömür, Yusuf, Ekuban, Fernandes, Onazi'nin maç saatinde belli olacak.

Uğurcan- Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Mikel, Sosa, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Nwakaeme, Sörloth

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun altıncı haftasında oynayacak Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa sunuldu.

Buna göre 29 Eylül 2019 Pazar günü 19.00'de Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekildedir;

Batı Alt VIP Tribün – 500 TL

Batı Alt VIP Tribün – 400 TL

Batı Alt VIP Tribün – 300 TL

Batı Alt VIP Tribün – 200 TL

Kategori 1 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 100 TL

Kategori 2 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 90 TL

Kategori 3 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 80 TL

Kategori 4 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 70 TL

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trabzonspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title