Haberler

Teknik Direktör Hikmet Karaman: Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı

Güncelleme:

Teknik Direktör Hikmet Karaman katıldığı canlı yayında, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine de yumrukla saldırdığını söyledi. Karaman, "Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı. O zaman açıklamadım ama şimdi açıklıyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın zamanında kendisine de yumruk attığını itiraf etti. Karaman, "Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı. O zaman açıklamadım ama şimdi açıklıyorum." dedi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman: Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Mke Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Her iki takıma da birer sarı kartın çıktığı maç 1-1 sonuçlandı. Maçın ardından saha karıştı. Sahaya inen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e önce yumruk sonra tekmelerle saldırdı. Sol gözü şişen Meler polis eşliğinde sahadan ayrılırken, çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman: Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdıMKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca

Ünlü teknik Direktör Hikmet Karaman, katıldığı canlı yayında çarpıcı bir itirafta bulundu. Karaman, Ankaragücü'nü çalıştırdığı dönemde Faruk Koca'nın kendisine de yumrukla saldırdığını söyledi. Karaman, "Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı. O zaman açıklamadım ama şimdi açıklıyorum" dedi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman: Faruk Koca, Ankaragücü'nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdıHikmet Karaman

HİKMET KARAMAN'IN ANKARAGÜCÜ KARİYERİ

2005-2006 sezonunun ortalarında MKE Ankaragücü ile yeni sözleşme imzalayan Hikmet Karaman bu sezonu 13. sırada tamamladı. 2006-2007 Süper Lig'de 29 maç boyunca Ankaragücü'nün başında geçiren teknik adam bu sezonu da 13. sırada tamamladı. Aynı sezon içerisinde ikinci lig takımlarından Malatyaspor'u 1 maç çalıştırdı. Ankaragücü'nde yaşanan yönetim bazlı sıkıntılar nedeni ile 2009-2010 sezonu dahil olmak üzere değişik defalar takımın başına geçen Hikmet Karaman, bu sezonlarda herhangi bir kupa kazanmayı başaramadı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Hukuk

MKE Ankaragücü Hikmet Karaman Ankaragücü Faruk Koca Karaman MKE Hukuk Spor Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (4)

DODOK DODOK:

Bu da zamanında kuyruğunu kıvırıp oturmuş, şimdi fırsat bulunca riv riv...

39
11
yanıtYanıtla
Sunay Tuna:

Belli olmaz, herkesin başına gelebilir. Senin bile.

yanıt20
yanıt7
Ali Veli:

İyi tamam Faruk kocaya gereken kesinlikle yapılsın ve bu tür zorbalar futboldan temizlensin. Ama bu aspor fenerhabçenin otobüsü kurşunlandığında "taşmış o taş kurşun değil" diyenlerle doluydu. Ayrıca Trabzonda hakemi odaya kilitleyip saatlerce rehin alanlara, sahaya girip hakemin üstüne yürüyen ts başkanına ve yine sahaya atlayıp hakemi tekme tokat döven ts li taraftarlara gıkı çıkmayan yada bir iki göstermelik cümlelerle geçiştiren asporlular şimdi bülbül mü kesilmiş. Hiç inandırıcı değilsiniz.

6
2
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

VURUS EFSANE! ROCKY BALBOA : ))

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title