Haberler

Szalai Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Szalai bonservis bedeli ne kadar?

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye transfer olduğundan bu yana takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Attila Szalai'nin geleceğiyle ilgili babasından açıklamalar geldi. Macar basınından Sportsradio'ya konuşan baba Attila Szalai, Fenerbahçe'nin 20 milyon euro istediğini söyledi. Peki Szalai Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Szalai bonservis bedeli ne kadar?

Szalai Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Fenerbahçe'ye transfer olduğundan bu yana takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Attila Szalai'nin geleceğiyle ilgili babasından açıklamalar geldi. Macar basınından Sportsradio'ya konuşan baba Attila Szalai, Fenerbahçe'nin 20 milyon euro istediğini söyledi. Peki Szalai Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Szalai bonservis bedeli ne kadar? Detaylar...

SZALAİ FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR MU?

Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai'nin babası, Macar basınına futbolcunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertlilerin 20 milyon euro civarında bonservis belirlediğini söyleyen baba Szalai, Bundesliga ve Premier Lig takımlarına göz kırptı.

İşte baba Szalai'nin açıklamaları:

"Her yaz çok ciddi transfer teklifleri oluyor ama size tüm gerçeği söyleyemem. Attila, şu anda Fenerbahçe'ye konsantre olmak istiyor. Çünkü şampiyonluk şansları devam ediyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitimine 2 yıl var. Attila için ne kadar bonservis isteyeceği konusu Fenerbahçe'ye kalmış.

"FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTEYEBİLİR"

Örnek olarak; Fenerbahçe 20 milyon euro bonservis isterse bunu başka bir kulüp vermeyebilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil.

Szalai Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Szalai bonservis bedeli ne kadar?

"BİZ PARAYLA İLGİLENMİYORUZ"

Ne oğlum ne ben hiçbir zaman parayla ilgilenmedik. Bir transfer söz konusuysa, içinizde bir mutluluk mu yoksa ilgisizlik mi hissettiğinizi düşünmeniz gerekir.

"BAYERN MÜNİH VEYA DORTMUND'A GİDEMEZ"

Attila birçok takımda oynayabilir. Düşünülebilecek birçok kulüp var ama Fenerbahçe'den sonra direkt Bayern Münih ya da Borussia Dortmund'un ilk aşamada gidebileceği bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam edebileceği bir Bundesliga veya Premier Lig orta sıra takımı en doğru seçenek olabilir."

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Attila Szalai Fenerbahçe Baba Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title