Haberler

Semt77 Yalovaspor, Finalspor'u mağlup ederek Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi

Güncelleme:

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 33. haftasında Semt77 Yalovaspor, Finalspor'u 74-65 mağlup ederek Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi. Yalova temsilcisi liderliğini sürdürdü ve Basketbol Süper Ligi'nde oynama hakkı elde etti.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 33. haftasında Finalspor'u 74-65 mağlup eden Semt77 Yalovaspor, bitime bir hafta kala Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodunu 18-17 geride tamamlayan Yalova ekibi, soyunma odasına 41-39 üstün gitti.

Semt77 Yalovaspor, üçüncü periyodunu 56-52 önde geçtiği müsabakadan 74-65 galip ayrıldı.

Bu sonuçla 28. galibiyetini alan Yalova temsilcisi, liderliğini sürdürdü ve Basketbol Süper Ligi'nde oynama hakkı elde etti.

Ligde günün diğer müsabakalarında ise Gaziantep Basketbol, Kapaklıspor'u 104-76 mağlup etti. Mersin Büyükşehir Belediyespor da Pizza Lazza Haremspor'u 92-81 yendi.

Kaynak: AA / Spor

Basketbol Süper Ligi Yalovaspor Basketbol Sigorta Türkiye Yalova Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title