Haberler

Şanlıurfa'da Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti, babasını kurtarmaya çalışan oğlu ise ağır yaralandı. Olay, Kırsal Tunçbilek Mahallesi'nde meydana geldi. Veysi Aydın isimli kişi, sulama kuyusuna ait trafoda arızayı tamir ettiği sırada elektrik akımına kapıldı. Bu sırada babasını kurtarmaya çalışan Aziz Aydın da akıma kapıldı. Baba Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Aziz Aydın ise ağır yaralandı. Aziz Aydın, Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba Aydın'ın cenazesi ise otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde elektrik akımına kapılan kişi hayatını kaybetti, babasını kurtarmaya çalışan oğlu ağır yaralandı.

Kırsal Tunçbilek Mahallesi'nde Veysi Aydın (60), sulama kuyusuna ait trafoda arızayı tamir ettiği sırada akıma kapıldı. Bu sırada babasını kurtarmaya çalışan Aziz Aydın da (25) akıma kapıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba Aydın'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Aziz Aydın'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Baba Aydın'ın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Viranşehir Şanlıurfa Tunçbilek Otopsi Aydın Baba Acil Durum Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title