Haberler

Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi? 2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Osmangazi Köprüsü'nün bayramda ücretsiz olup olmayacağı ve geçiş ücretinin ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Köprü ve otoyolların kaç gün ücretsiz kullanılacağı konusu da gündeme gelmeye başladı. Osmangazi Köprüsü'nün bayramda ücretsiz olup olmadığı ve geçiş ücretinin ne kadar olduğu hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi 2024 ve bayramda otoyollar bedava mı merak ediliyor. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, kaç TL olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz kullanılacağı gündeme geliyor. Peki, Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ?

Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin ilgili tüm birimlerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Uraloğlu, "Başta İstanbul Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarında yoğunluktan kaynaklanan herhangi bir sorun yaşanmaması için havalimanlarındaki personellerimiz tüm birimlerle koordinasyon içinde olacak. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacak" diye konuştu.

Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

ARAÇ SINIFI 1 / 290,00?? ₺

ARAÇ SINIFI 2 / 465,00 ₺

ARAÇ SINIFI 3 / 550,00 ₺

ARAÇ SINIFI 4 / 730,00 ₺

ARAÇ SINIFI 5 / 920,00 ₺

ARAÇ SINIFI 6 / 205,00 ₺

BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR NE ZAMAN ÜCRETSİZ?

9 günlük Ramazan Bayramı 6 Nisan itibarıyla başlamakta. 6 ve 14 Nisan tarihleri arasında tatil yapacak olan vatandaşlar köprü ve otoyollardan ücretsiz bir şekilde yararlanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Osmangazi Köprüsü Ramazan Bayramı Ulaşım Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title