Haberler

Kızı da Sahne Tozunu Yuttu

Yaprak Dökümü'ndeki Fikret Karakteriyle Büyük Beğeni Toplayan Bennu Yıldırımlar, Kızı Ada ile Birlikte Canlı Yayına Çıktı.

YAPRAK DÖKÜMÜ'NDEKİ FİKRET KARAKTERİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN BENNU YILDIRIMLAR, KIZI ADA İLE BİRLİKTE CANLI YAYINA ÇIKTI.

tv8 ekranlarında yayınlanan 'Adım Adım Çocuğum' programına kızı Ada ile birlikte Bennu Yıldırımlar, konuk oldu. Yaprak Dökümü'ndeki Fikret karakteriyle izleyicinin gönlüne taht kuran başarılı oyuncu Yıldırımlar'ın kızı Ada da kendisi gibi tiyatro tutkunu.

Yıldırımlar, 2 yaşını doldurmadan Ada'yı tiyatroya götürdüğünü söyleyerek o günü büyük bir heyecanla anlattı: 'Tam olarak 2 yaşını doldurmamıştı tiyatro oyununa götürmeye başladım. Ama kenarda oturuyordum, temkinliydik. Arkadaşlarım sahnedeydi. Büyük bir dikkatle izledi. Sonunda da sahnedeki arkadaşlarımdan birinin kucağına verdim, birlikte selam verdiler. Ondan sonra da hep tiyatro oyunlarına gitti.'

ANNE BABA TİYATROCU OLUNCA...

Fox TV'de yayınlanan 'Arka Sıradakiler' dizisinde oynayan Bülent Emin Yarar ile evli olan Yıldırımlar, kızları Ada'nın da kendileri gibi sanata olan düşkünlüğünün çok küçük yaşlarda sanatla buluşmasından ve genlerinden geldiğini söyleyerek 'Çok küçükken çaktırmadan operaya da götürdüm. hatta Fazıl Say'ın kızı Kumru da vardı. O konuşmaya başlayınca onu dışarı çıkarmak zorunda kaldılar. Biz de Ada'yla dışarı çıktık. Bence ne kadar küçük o kadar iyi. Kulağının alışması için. Çünkü bizim ülkemizde tek sesli müzik hakim. Müziğimiz zengin ve güzel ama bunu biraz daha zenginleştirebiliriz. O da çok esli düşünmeye ve başka şeylere doğru gidecek' diye konuştu.

GÜZEL ALIŞKANLIK AMA...

Bennu Yıldırımlar, Ada'nın her oyun sonrasında kulise giderek oyuncuları tebirk etmesi alışkanlığının zaman zaman ktendilerine zor anlar yaşattığını da şöyle dile getirdi: 'Doğal olarak bir oyun izlendiğinde arkaya giderek oyuncuların kutlanması gerektiğini düşünüyor. Yurtdışında oyunlara gittiğimizde de tanımadığımız insanların kulisine gitmek istiyor. Bir şekilde görülmesi gereken insanlar tabi oyundan sonra.'

Kızlarına çok küçük yaşlardan beri eşinin kuklayla oyunlar oynadığını anlatan Yıldırımlar, 'Bülent oyunbazdır. Ben biraz daha hayatın başka mantıksal alanlarında organizasyon yapmakla meşgulümdür' dedi.

Çok küçük yaşlarda tiyatro ile tanışan Ada'nın bu merakı yalnıza izleyicilikle kalmamış. Ada şu anda İş Sanat'ta devam eden 'Bir Sergiden Tablolar' adını taşıyan Çocuklar İçin düzenlenen oyunlu bir klasik müzik gösterisinde sahne alıyor.

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title