Haberler

Kent Lokantası fiyatları 2022: İBB Kent Lokantası menü fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, ücreti ne? Kent Lokantası'nda kaç çeşit yemek var, menüde ne var?

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarafından Çapa'da açılacak ve tabldot usulü hizmet verecek uygun fiyatlı kent lokantası 17 Haziran'da hizmete girecek. Kent Lokantası'ndaki fiyatları merak eden vatandaşlar ve öğrenciler, Kent Lokantası fiyatları 2022: İBB Kent Lokantası menü fiyatı ne kadar, kaç TL olacak, ücreti ne? Kent Lokantası'nda kaç çeşit yemek var? araştırması yapıyor. İşte bilgiler...

İBB, öğrenciler ve dar gelirliler için kent lokantaları açıyor. Merak edilen konular arasında lokanta menü fiyatları oluyor. Peki, Kent Lokantası fiyatları ne kadar, kaç TL? Kent Lokantası menü ücretleri kaç TL? Kent Lokantası kaç çeşit yemek çıkacak? Kent Lokantası indirimli fiyatları ne kadar? Kent Lokantası sadece öğrenciler için mi yoksa tüm vatandaşlar gidebilir mi? Ayrıntılar haberimizde...

KENT LOKANTASI NEDİR?

İBB, dar gelirli İstanbulluların özellikle öğrenci ve emekçilerin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmetlerine başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tabldot usulü hizmet verecek uygun fiyatlı kent lokantaları açıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir süreden bu yana üzerinde çalıştığı projeyi hayata geçiriyor. Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, yeni projeyle ilgili detayları sosyal medya hesabından duyurdu.

KENT LOKANTASI NEREDE?

İBB tarafından hizmete sokulan kent lokantalarının ilki de kısa süre sonra hizmete giriyor. İlk kent lokantası 17 Haziran'da yapılacak törenle Çapa'da vatandaşların hizmetine açılacak.

KENT LOKANTASI NE ZAMAN AÇILACAK?

İlk kent lokantası 17 Haziran'da Çapa'da hizmete girecek.

KENT LOKANTASI FİYATLARI KAÇ TL 2022?

Tabldot usulü dört çeşit yemek çıkaracak lokantalar, uygun fiyata hizmet verecek. Kent Lokantası menü fiyatları henüz açıklanmadı.

Güncelleme : 17 Haziran 2022 Kent Lokantası günün menüsü fiyatı 29 TL oldu.

KENT LOKANTASI MENÜSÜ NE?

Kent Lokantası'nın merakla beklenen fiyat tarifesi açılışla birlikte ortaya çıktı. Düğün çorbası, güveç, pirinç pilavı, haydari ve suyun yer aldığı menü 29 TL'den satıldı. Tabldot usulü servis edilecek öğünleri uygun fiyatlarla alabilecek. 12.00-20.00 arası hizmete verecek Çapa Kent Lokantası'nda günde 500 kişi yemek yiyebilecek.

Günün menüsü :

  • - Düğün Çorbası
  • - Güveç
  • - Pirinç Pilavı
  • - Haydari
  • - Su

Toplam fiyatı : 29 TL

Kent Lokantası fiyatları 2022: İBB Kent Lokantası menü fiyatı ne kadar, kaç TL olacak, ücreti ne? Kent Lokantası'nda kaç çeşit yemek var?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title