Haberler

Kayseri'de Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği Düzenlenecek

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, çocuklara özel fuar ve şenlik düzenleyeceğini duyurdu. Fuar ve şenlik, 19 Nisan'da başlayacak ve 10 gün sürecek. Kayseri'nin geleceği olan çocuklar için kitap okuma ve farklı etkinliklere katılma imkanı sunulacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesince Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği düzenleneceği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde19 Nisan'da başlayıp 10 gün sürecek, çocuklara özel fuar ve şenlik hazırladıklarını belirtti.

Geleceğin teminatı çocukların hem gelişmeleri hem de keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla çeşitli hizmetler yürüttüklerini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Çocukların kitap okuyabilecekleri, farklı etkinliklere katılabilecekleri kapsamlı bir fuar ve şenlik projemizi hayata geçireceğiz. İlim irfan şehrimiz, alimler ve veliler şehrimiz Kayseri'mizin bu güzel fonksiyonuna, bu anlamlı misyonuna uygun olarak kentimizi kitap fuarlarıyla, kütüphanelerle, okullarla, müzelerle, kültür merkezleri ile donatıyor, yeni nesil için çağın ihtiyaçlarına uygun olarak gerekli altyapıyı sunmaya özen gösteriyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kayseri Çocuk Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title