Haberler

İstanbul Fatih'te Turistin Çantası Kapkaç Yöntemiyle Çalındı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir turistin çantasının kapkaç yöntemiyle çalındığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, turistin çantasında bulunan 9 bin 190 avro ile birlikte kaçarken güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Fatih'te bir turistin 9 bin 190 avro bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 15 Ocak'ta Kemalpaşa Mahallesi Tevfik Paşa Caddesi'nde yürüyen turist A.H'ye ait çantanın, kapkaç yöntemiyle çalınması ihbarına ilişkin çalışma yürüttü.

Turiste ait pasaport ve 9 bin 190 avro bulunan çanta hırsızlığıyla ilgili çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kimliğini belirlediği şüpheliler A.Ö. (22) ve F.K'yi (22) Fatih'te gözaltına aldı.

Sorgulamalarda, haklarında çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kapkaç anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde, yürüyen turiste yanaşan iki şüpheliden birinin ani bir hareketle çantayı alması, birlikte kaçmaya başlamaları ve mağdurun peşlerinden koşması yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Fatih Güvenlik Hırsızlık Adliye 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title