Haberler

İstanbul'da Rüşvet ve Tehdit İddiasıyla Gözaltına Alınan 6 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, rüşvet, tehdit ve irtikap suçları iddiasıyla gözaltına aldıkları 6 şüpheliden 2'sini tutukladı. Şüpheliler arasında polis memurları da bulunuyor.

İstanbul'da, aralarında polislerin de bulunduğu "rüşvet-tehdit-irtikap" suçları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 20 Mart'ta, A.M'den emniyette çok sayıda doyası olduğu ve bu dosyaların kapatılması için 50 bin dolar istendiği ve 21 Mart'ta ise A.A'dan 2 bin dolar alındığını belirledi.

Ekipler, saha çalışmaları neticesinde, mağdurlarla irtibat kurduğu ve korkutarak para istediği anlaşılan H.S. ve H.K. ile olaya dahil olduğu tespit edilen polis memurları O.A., M.K., H.Ç. ve E.K'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden H.S. ve H.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, H.Ç. ve E.K. hakkında adli kontrol şartları uygulandı, O.A. ve M.K. serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü İstanbul Güvenlik Suç Hukuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title