Haberler

İdlib'de hava gerginliği! Türk F-16'lar Rus askeri uçaklarına karşı havalandı

Güncelleme:

İdlib'de Rus savaş uçakları, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesine yaklaşınca Türk F-16'lar havalandı ve sınırda bir süre boyunca uçuş gerçekleştirdi. Rus jetleri bölgeden ayrılınca havadaki gerginlik sonra erdi.

Suriye'nin İdlib kentinde dün Türk ve Rus uçakları arasında hava gerginliği yaşandı. Rus jetleri, Bahar Kalkanı Harekat bölgesine yaklaşınca, Türk F-16'lar teyakkuza geçerek havalandı ve bölgede bir süre uçuş gerçekleştirdi. Rus jetlerinin bölgeyi terk etmesi sonucu gerginlik sonra erdi.

Türkiye'nin başlattığı Bahar Kalkanı Harekâtı gece boyunca başarıyla sürdürüldü. Son 24 saatte; 1 uçak, 1 İHA, 6 tank, 5 obüs/ÇNRA, 2 hava savunma füze sistemi, 3 zırhlı muharebe aracı, 5 silahlı pikap, 6 askeri araç ve 1 mühimmat deposu imha edildi, 327 Rejim askeri de etkisiz hale getirildi.

F-16'LAR HAREKAT MERKEZİNDEN GELEN KOMUTLA HAVALANDI

Rusya Federasyonu Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları, Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait birliklere yaklaştı. Bu doğrultuda Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 savaş uçakları, harekat merkezinden verilen komutla Suriye sınırında bir süre boyunca uçuş icra etti. Rus jetlerinin, harekat bölgesinden ayrılması ile havadaki gerginlik sonra erdi.

SİVİL ALANLAR BOMBALANDI

Rusya Federasyonu Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları gün boyunca İdlib'in doğu ve güney bölgelerini bombaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İdlib Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title